Eric Saade ryter ifrån mot Nicole Falciani efter hårda orden

Eric Saade och Nicole Falciani.

Eric Saade gjorde slut med Nicole Falciani förra året.
När artisten medverkar i Youtube-kanalen Intimt med Björken ryter han ifrån mot Martin Björk, som ställer frågor om exet.
– Så säger man väl inte, säger han.
Slå på ljud

Eric Saade, 30, slog igenom 2011 när han vann Melodifestivalen med bidraget Popular. Sedan dess har Eric deltagit i Melodifestivalen flera gånger, varit programledare för showen samt medverkat i Så mycket bättre.

Idag lever artisten ihop med influencern Hanna Schönberg, 23, sedan ett år tilllbaka.

Eric Saade och exet Nicole Falciani

Innan Eric träffade Hanna var han i ett förhållande med influencern Nicole Falciani, 24. Paret var tillsammans i fem år och visade upp stora delar av sitt förhållande för deras följare på sociala medier.

Länge trodde fansen att det skulle bli Eric och Nicole för alltid. 2019 gick Eric ner på knä och friade till Nicole och därefter började de planera inför bröllopet, som skulle äga rum i Italien. Men till Nicole och följarnas stora förvåning valde Eric att bryta förlovningen och göra slut bara ett par veckor innan de skulle bli äkta makar.

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, har Eric Saade tidigare förklarat.

HÅLLER IHOP Åsa försvarar Emilio efter alla rykten

Martin Björks frågor om Nicole Falciani till Eric Saade

Uppbrottet mellan Eric och Nicole har inte varit smärtfritt. Nicole har flera gånger uttalat sig och berättat hur dåligt Eric hanterade situationen. Hon har bland annat sagt, när hon gästade Intimt med Björken, som Martin Björk leder, att ex-pojkvännen är ”ett svin”.

När det är Erics tur att gästa Youtube-kanalen har han redan innan sagt att han inte kommer att prata om sitt ex. Däremot lyckas Martin få artisten att prata om Nicole ändå genom att säga att han inte behöver svara på frågorna, han behöver bara nicka ja eller nej alternativt inte göra någonting. Eric blir däremot såpas upprörd över frågorna att han pratar ändå.

Martin Björks första fråga lyder:

– När Nicole satt här så sa hon att du var ett svin, är du ett svin Eric Saade?

Eric svarar då med ett bestämt ”nej” och lägger även till en ytterligare kommentar.

– Så säger man väl inte om någon annan människa tänker jag?

Hänt har sökt Eric Saade och Nicole Falciani för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami om sex, snusk och krisen med maken Kamran

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ord om otroheten i relationerna

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!