LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parnevik avslöjar: Dit flyttar hon och Douglas Murray

04 okt, 2021 
Penny och Douglas flyttar
Penny Parnevik och maken Douglas Murray har köpt en ny lägenhet.
Nu berättar tv-profilen om beslutet att flytta samtidigt som hon är ärlig med att det inte är hennes drömlägenhet.
– Vi vill bara hitta ett hem där vi trivs som familj, säger Penny.
Annons
Svenska kändisar som fått barn 2021Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2021

Penny Parnevik slog igenom i serien Parneviks på TV3 tillsammans med sin familj. Mamma Mia Parnevik och pappa Jesper Parnevik samt syskonen Peg, Philippa och Phoenix Parnevik medverkade också i realityserien.

Utöver att ha deltagit i Parneviks har Penny ställt upp i Let's dance 2020 och är dessutom gift med det tidigare hockeyproffset Douglas Murray. De har bott ett bra tag i Mia och Jesper Parneviks hus i Åkersberga – men har nu beslutat sig för att flytta. Vart bär det av härnäst? Nu avslöjar Penny allt om nya lägenheten!

Penny Parnevik om bråken i relationen med Douglas Murray

Penny och Douglas har känt varandra betydligt längre än de har varit ett par. Faktum är att Douglas varit en familjevän till Parneviks i flera år. Det uppstod kärlek mellan dem två och nu har de barnen Atticus och Pebble ihop. Även om de är lyckligt gifta finns det såklart även brister. I Pillowtalk har Penny Parnevik förklarat att de bråkar likt andra par.

Annons

– Oftast lägger jag upp väldigt mysiga bilder på mig och Douglas och de stunderna är ju väldigt genuina och jättemysiga. Sen vill jag bara vara väldigt tydlig med att i alla relationer, och specifikt när man har småbarn så bråkar man, sa Penny då och fortsatte:

– Vi bråkar också och har de här tjafsen om småsakerna. Det känns som något jag inte har varit så transparent med i mina sociala kanaler.

Penny Parnevik och Douglas Murray har köpt ny lägenhet

Douglas och Penny har tidigare bott i en lägenhet men sålde den för att flytta till Mia och Jespers hus i Åkersberga ett tag. Nu har de hittat en ny lägenhet som kommer förenkla deras vardag berättar Penny i en ny vlogg på Youtube.

– Vi har köpt lägenhet, vilket är helt sjukt, kul och lite stressigt. Vi kommer vara i stan och ha närmre till förskolan, vi kommer inte behöva åka från Åkersberga, säger Penny och fortsätter:

Annons

– Som det ser ut nu får vi får flytta in i november. Som jag sa i min förra vlogg, på vissa sätt är det inte min drömlägenhet. Det här ordet har jag lärt mig nyligen, sekelskifteslägenhet, en gammal lägenhet, högt i tak och gamla golv, det här är inte det.

Penny berättar att lägenheten är mer modern och funktionell för familjen.

– Den här är mer funktionell och snygg, nyrenoverad och hela den biten. Så den är jättefin på det sättet, men den kanske inte har den här gamla charmen. Och det har vi valt, det kanske inte är det viktigaste. Vi vill bara hitta ett hem där vi trivs som familj.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons