Peg Parnevik om att inte gå in på exet Filip Lamprechts Instagram

Peg Parnevik

Efter ett stormigt uppbrott mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht har många tidigare okända detaljer kommit fram i efterhand.
I podcasten Pillowtalk avslöjar Peg ännu en detalj om uppbrottet, nämligen att hon fattade ett viktigt beslut för att hantera hjärtesorgen.

Artisten Peg Parnevik och kändissonen Filip Lamprecht valde att gå skilda vägar tidigare i år efter fem år som ett av Sveriges hetaste kändispar. Relationen gick upp och ned under många år och när Filip dansade i TV4:s succéprogram Let's dance började ryktena florera om att paret verkade ha gått isär redan då, något som båda förnekade under tiden som programmet sändes.

Efter uppbrottet har de båda gått vidare på olika håll och nu har Peg funnit kärlekslyckan på nytt, i ingen mindre än musikproducenten Jesper Nicklasson.

Filip har däremot, vad vi vet, inte börjat dejta någon annan efter uppbrottet, även om det cirkulerades en del rykten om en potentiell romans när han var med i Let's dance 2021.

Peg Parnevik avslöjar: Filip Lamprecht ljög om relationen

I det senaste avsnittet av Peg och Pennys podcast Pillowtalk berättar Peg sanningen om deras uppbrott. Det visar sig att paret hade gjort slut redan när Let's dance sändes men att Peg inte ville att Filip Lamprecht skulle gå ut i medierna och säga att det var slut mellan dem.

”ÅNGEST” Mirkas sorg efter dotterns beslut

– Under den här tiden i media så var ju jag och Filip tekniskt sett fortfarande tillsammans. Filip sa att vi var tillsammans i intervjuer, och det var ju inte smart. Men han gjorde det väl mer för min skull, säger Peg och fortsatte:

– Så var det från början, kan du bara inte säga i Let's dance att det är över. För jag dör typ redan.

I podcasten berättade hon även att nu efterhand hade det hade varit bättre att vara ärliga från början.

Peg Parnevik om att inte kolla Filip Lamprechts Instagram

Alla har vi olika sätt att hantera hjärtesorg och uppbrott på och i det senaste avsnittet av Pillowtalk avslöjar Peg sitt beslut för att hantera hjärtesorgen efter uppbrottet från ex-pojkvännen Filip.

Hon berättar att hon inte har snokat en enda gång på hans sociala kanaler för att underlätta

– Jag har inte kollat en enda gång på Filips profil, inte hans stories, ingenting. Det är ute ur mitt liv. Om jag inte ser det så existerar det inte, varpå lillasystern Penny Parnevik håller med henne.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Hanna Schönberg visar upp chockbilderna – efter sjukhusbesöket

FOTO: Penny Parnevik/Youtube, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt