LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlund tillbaka på scen igen – berättar om lyckan

03 okt, 2021 
Johanna Alm
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade tidigare i år att de valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.
Nu delar Hanna med sig av lyckan efter skilsmässan från Martin.
Annons
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

Hanna Hedlund är en känd svensk artist och skådespelare. Hon var gift med Martin Stenmarck i 23 år men meddelade tidigare i år att de valt att gå skilda vägar.

Lina Hedlund om om Hanna och Martins skilsmässa

När Hanna och Martin gick ut med beskedet förklarade de att det var ett beslut de tagit tillsammans. Dessutom hade de testat att bo på olika håll i ett halvår innan de tillslut tog beslutet att skilja sig och därmed gick ut offentligt och berättade om separationen.

De förklarade även i samma veva att de skiljs åt som vänner och att deras största fokus alltid kommer ligga på de gemensamma barnen Ida, Love och Saga.

Sedan dess har ex-paret inte synts tillsammans, även fast de har gillat och kommenterat varandras bilder på sociala medier.

Hannas syster Lina Hedlund, gift med komikern och sångaren Nassim al Fakir, berättade på premiären av den nya James Bond-filmen No time to die för Hänt att Martin och Hanna alltid kommer vara en del av deras familj trots att de har separerat.

Annons

– Vi älskar dem! De är och kommer alltid vara våran familj, förklarade Lina då.

Hanna Hedlunds glädjebesked efter skilsmässan från Martin

Hanna är en del av vännen Pernilla Wahlgrens egna show Pernilla Wahlgren har fått hybris, som är en uppföljning på första showen Kort, glad och tacksam.

Men efter att coronapandemin blev ett faktum runt om i världen, och restriktioner för hur många personer som fick befinna sig på en och samma yta samtidigt fastslogs, så blev showen tvungen att ställas in på obestämd tid.

Men ieckan, onsdagen den 29 januari, slopades de flesta coronarestriktioner vilket gjorde det möjligt för showen att starta igen. Och Hybris-gänget är minst sagt glada över att få ställa sig på scen igen.

Pernilla delade med sig av lyckan i ett Instagram-inlägg där hon bland annat skrev hur mycket hon har längtat efter att få möta publiken igen:

”Dagen är alltså här!!!!Dagen då vi åter får ställa oss på scen!!Dagen då vi åter igen får MÖTA PUBLIKEN!!!Dagen då vi ÄNTLIGEN får ta upp vår prisade & sinnesjukt roliga föreställning #pernillawahlgrenharhybris igen!!!SOM vi har längtat!!!!Det här är ett mycket, mycket lyckligt gäng! PEPPEN är TOTAL!!!!”

Även Hanna Hedlund delade med sig av lyckan med en bild på Hybris-gänget följt av texten:

”Eufori”.

FOTO: Hanna Hedlund/Instagram, Claudio Bresciani/TT, Karin Törnblom/TT

Annons