Jesper Parneviks video med Mia efter operationen oroar följarna

I ett klipp på Instagram syns Mia Parnevik ta ett dopp i havet.
Nu vädjar följarna till Jesper.
Snälla Jesper…”, skriver en person i kommentar.

Golfsproffset Jesper Parnevik och Mia Parnevik har varit gifta i många år och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix. Mellan 2015-2018 medverkade familjen i den egna realityserien Parneviks på TV3. I serien fick tv-tittarna följa familjen i deras vardag i det stora lyxhuset i Florida, USA.

Tidigare i år kom nyheten att Mia och Jesper Parnevik har valt att sälja lyxhuset. I Peg och Pennys podcast Pillowtalk berättade döttrarna om det stora beslutet.

– Vi kan väl säga att mamma och pappa precis sålt huset, till en småbarnsfamilj. Skitkul, sade Peg då.

I samma veva som nyheten kom ut om försäljningen kunde Hänt avslöja att deras hus var värderat till över 100 miljoner kronor för några år sedan. Vid säljtillfället låg dock slutpriset på ungefär 67 miljoner svenska kronor.

OJ DÅ Därför tvingas Måns betala 475 000 kronor

Mia Parneviks okända operation – berättade själv

För en handfull veckor sedan genomgick Mia Parnevik en höftoperation på ett sjukhus i Vail, Colorado – något hon även berättade om i ett inlägg på sin Instagram.

Så nu ska höften fixas/komma tillbaka av det bästa teamet. Jag känner mig så tacksam. Min sjuksköterska Jesper kommer definitivt att hjälpa. Kärlek till er alla.”

”Sjuksköterskan” Jesper tog sedan till sin Instagram för att uppdatera följarna om hur Mia mådde efter operationen.

Mias höftoperation gick bra. Tack till Dr Philippon och alla på The Steadman Clinic, ni är bäst (de är verkligen bäst)”, skrev han.

Följarna vädjar till Jesper Parnevik efter nya videon med Mia

Efter operationen har Jesper Parnevik fortsatt dela med sig av sin vardag på Instagram, och nyligen publicerade golfsproffset en video på honom och Mia som fått många följare att reagera.

Moralisk guide till min frus årliga simtur i Carmel. Då slog skiten på fälten”, skriver han till videon.

I videon ser man hur Jesper hjälper mig Mia att ta ett dopp i ett stormigt och vågigt Pebble Beach, och det här fick som sagt följarna att bli rejält oroade.

Bland annat skriver en följare: ”Snälla Jesper var rädd om Mia. Vet av egen erfarenhet att på land har man kontroll men i vatten och inget att hålla i - ja då är paniken en fara. Önskar er allt gott.

Oj, OJ, va händer? STACKARS Mia! FINT att du stöttar, Mia”, hälsar en annan.

En tredje skriver: ”Du måste väl inte riskera din höft för en bilds skull”, följt utav en emoji som gråter.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos uttalande om att restriktionerna släpper kritiseras

LÄS OCKSÅ: Li Pamp avslöjar – så hittar de föremålen till Bytt är bytt

FOTO: Charlie Neibergall/Jesper Parnevik/Instagram

Senaste nytt