Bianca Ingrossos uttalande om att restriktionerna släpper kritiseras

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso har, precis som många andra, längtat efter att restriktionerna ska släppa.
Nu är tiden kommen och entreprenören är rejält taggad.
Men hennes följare delar inte riktigt samma åsikt.
– Det är för tidigt, skriver en person i en kommentar.
Slå på ljud

I början av september meddelade regeringen att nästan alla coronarestriktioner upphör den 29 september. Begränsningarna av storleken på, och avståndet mellan, sällskap på bland annat restauranger och barer tas bort då. Däremot beslutade riksdagen att förlänga covid-19-lagen och lagen om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen till och med den sista januari 2022 och den lagstiftningen gör det möjligt att på nytt införa åtgärder om smittläget skulle förvärras.

Att restriktionerna tas bort i veckan gör det därför möjligt för nattklubbar att öppna som vanligt igen, vilket många ser fram emot.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso om restriktionerna

Någon som ser fram emot det är bland andra influencern Bianca Ingrosso, 26. Innan pandemin hängde Bianca ofta ute på restauranger och nattklubbar med sina vänner och nu kommer hon kunna göra det igen.

För att visa hur taggad hon är har Bianca nu lagt upp en bild på Instagram där hon är iförd en partyklänning. I inlägger skriver hon: ”Vilka ska slå klackarna i taket imorgon????”.

En av Bianca Ingrossos kollegor och bästa kompisar Alice Stenlöf, 25, har även hon längtat till att restriktionerna ska släppa. I en av Alice senaste vloggar berättar hon hur mycket hon längtar till att hänga på Stureplansklubben Spy bar igen.

– Och i samband med det öppnar Spy bar. Och ni förstår ju... asså herregud. Jag tror inte ni förstår, säger Alice Stenlöf i sin vlogg.

SORG JLC-Jonas Fagerström försvinner på obestämd tid

Följarnas kritik till Bianca Ingrosso uttalande

Att Sveriges influencers är taggade på att gå ut och festa igen råder det ingen tvekan om. Men många av deras följare anser att det är alldeles för tidigt och att man bör hålla avstånd en tid till. I kommentarsfältet till Bianca Ingrossos inlägg bli hon nu ifrågasatt av fansen.

”Det är för tidigt vi måste hålla ut”, hälsar en person i en kommentar.

”Inte jag, jag är i riskgrupp så får passa mig så länge pandemin fortfarande finns kvar. Får skaka loss hemma istället”, hälsar en annan.

”Kommer att hålla avstånd och tvätta och sprita händerna mycket länge till”, skriver en tredje person.

Det verkar som att Bianca Ingrossos följare är delade i två läger. Flera andra håller nämligen med entreprenören och ska fira att restriktionerna äntligen upphör att gälla!

LÄS OCKSÅ: Erika Perssons vilda festkväll – nya livet efter flytten från Gunilla

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons nya bilder med Robin Bengtsson och sin systerdotter

FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram, TV4

SENASTE NYTT!