LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erika Perssons vilda festkväll – nya livet efter flytten från Gunilla

29 sep, 2021 
Erika Persson
Erika Persson har flyttat ifrån mamma Gunilla Persson för att studera på college.
Och hon lever verkligen loppan!
Se bilderna Erikas vilda festkväll här.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Erika Persson, 19, har tillsammans med sin mamma Gunilla Persson, 62, genom åren gjort stort avtryck i serien Svenska hollywoodfruar. I serien har man kunnat se att Gunilla och Erika har en fin relation och att de har gått igenom mycket tillsammans. Dessutom har Gunilla Perssons mamma, tillika Erikas mormor, Iris medverkat i serien i alla år.

Nyligen tog Erika det stora beslutet att flytta hemifrån för att studera på ett college och hon ser minst sagt ut att ha roligt. Se bilderna från festkvällen här!

Erika Persson har flyttat hemifrån – börjat på college i Los Angeles

Erika har under sensommaren flyttat från mamma Gunilla i Los Angeles. Numera går hon på college och lever studentliv. I en tidigare intervju med Hänt har Erika berättat om glädjen över att ha börjat på en ny skola.

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konstskola där jag får göra allt jag brinner för, berättade Erika för Hänt då.

Annons

Samtidigt har coronapandemin påverkat Gunilla och Erika väldigt negativt. De har inte kunnat resa hem till Sverige som vanligt, något de gärna hade velat. De skulle exempelvis medverkat i Joakim och Jonna Lundells program Hide and Seek men fick ställa in plötsligt, något som Gunilla tyckte var tråkigt.

”Att få träffa Jocke och Jonna, Norrköpingsbor som dom är hade varit jättekul. Men så blev det inte den här gången, vi fick inställa resan och jag behöver kanske inte gå in på anledningarna här,” skrev Gunilla Persson då på bloggen.

Erika Perssons festkväll – bilderna visar nya livet på college

Att komma in på sitt förstahandsval på college är något många drömmer om, och för Erika blev drömmen sann. Numera lever hon livet på den nya skolan.

Erika Persson har även till viss del tagit med följarna på det nya college-livet. På Instagram uppdaterade hon nämligen med ett par riktigt festliga bilder!

Bild på Erika Persson under en festkväll.
Bilder från Erika Perssons festkväll.

All lycka till på college Erika Persson!

FOTO: PRIVAT

Annons