Därför kunde inte Gunilla och Erika Persson vara med i Hide and Seek

Gunilla, Erika Persson i Hide and seek med Joakim och Jonna Lundell.
Exklusivt

Gunilla Persson och dottern Erika var på väg till Sverige för att medverka i Joakim och Jonna Lundells program Hide and seek.
Tyvärr fick de förhinder och nu avslöjar Hollywoodfrun till Hänt varför resan ställdes in.
Slå på ljud

Gunilla Persson, 62, är känd för sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Gunilla bor än idag i Los Angeles med sin dotter Erika Persson,19, och sin mamma Iris.

Hollywoodfrun var på väg till Sverige för att spela in Hide and seek till många följares stora glädje men de planerna ställdes in kvickt. Nu berättar Gunilla om anledningen till att det inte blev av.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Därför tvingades Gunilla och Erika Persson tacka nej till Hide and seek

På Gunillas blogg uppdaterar hon frekvent sina läsare om sitt liv i Hollywood. I det senaste inlägget berättar hon att hon och dottern egentligen skulle ha befunnit sig i Sverige just nu, men att det blivit ändrade planer.

”Vid det här laget skulle Erika och jag ha befunnit oss på Nobis hotell i Stockholm i väntan på inspelningen av Hide and Seek producerad av ITV och skapat av ingen mindre än Joakim Lundell. Att få träffa Jocke och Jonna, Norrköpingsbor som dom är hade varit jättekul. Men så blev det inte den här gången, vi fick inställa resan och jag behöver kanske inte gå in på anledningarna här.”

Många läsares nyfikenhet vaknade efter Gunilla Perssons inlägg då hon inte vill gå in på anledningarna till varför Sverigeresan ställdes in.

TUFFT Mia om relationskampen med Jesper

När Hänt når Hollywoodfrun är det en besviken Gunilla som svarar på varför de inte är i Sverige just nu:

– Erika hade ett åtagande i sitt college som kom upp i sista minuten som hon inte kunde komma ur. Det var en stor roll i en pjäs och jag ville inte resa utan henne då vi skulle spendera tid i Högsjö. För ledsamt för mig att vara där utan Erika, avslutar hon.

Erika och Gunilla Persson
FOTO: Gunilla Persson/Privat

Gunilla Perssons hyllning till Joakim och Jonna Lundell

I samma intervju säger Gunilla att både hon och Erika såg fram emot att spela in Hide and Seek väldigt mycket. Hon ger även en hyllning till självaste serieskaparna Joakim och Jonna Lundell och berättar hur talangfulla de är.

– Jag tyckte att det skulle ha blivit så roligt att vara med i Hide and seek och Erika också. Vi såg så mycket fram emot att få träffa paret Lundell. Jag anser att Jocke är föd geni och vad han och hans fru har åstadkommit inom media och tv är helt enastående. Vi hoppas kunna arbeta med dem i framtiden och är vi är så ledsna att det inte gick att genomföra den här gången, säger Gunilla Persson.

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Gunilla Perssons video med mamma Iris och hunden

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons mamma Iris har slutat prata – sista orden till dottern

FOTO: Gunilla Persson/Privat, Linus Hallsénius/Dplay/Kanal 5

SENASTE NYTT!