TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Erika Perssons starka ord om vännen efter kärleksfulla bilderna ihop

01 sep, 2021 
Erika Persson
Gunilla Perssons dotter Erika Persson har vuxit upp.
I ett bildspel på Instagram berättar hon nu om sin nära relation till en vän som följarna har fått se väldigt lite av tidigare.
”Jag älskar dig så mycket”, skriver Erika.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Erika Persson, 19, är dotter till tv-profilen Gunilla Persson, 62. Tittarna har fått följa Erika i serien Svenska hollywoodfruar där Gunilla varit en av huvudpersonerna i flera års tid. Förutom att vara en av de återkommande fruarna i serien har Gunilla också medverkat i Biggest loser VIP, Fångarna på fortet och Breaking News med Filip och Fredrik.

I serien har svenska folket fått ta del av Gunillas dotter Erikas liv sedan barnsben, idag är hon 19 år och har vuxit upp. Förutom att flytta ifrån Gunilla och börja på collage berättar hon nu också om sin starka relation till okända vännen Aislinn.

Erika Persson fyllde 19 år – Gunillas känslosamma ord

Gunilla är mån om sin dotter, vilket har märkts tydligt i Svenska hollywoodfruar. Nyligen fyllde Erika 19 år, något som Gunilla givetvis valde att uppmärksamma på sociala medier med ett par välvalda ord.

Gunilla beskriver Erika som sitt lilla mirakel och största skatt i livet.

Annons

”Kan ni tänka er att det här lilla miraklet som skiner ikapp med sin mormor på första bilden från NYC fyller NITTON år idag den 18 augusti,” skriver Gunilla om Erika och fortsätter:

”Det är den dag då den största skatten jag någonsin kommer att få gjorde entre i mitt liv. GRATTIS älskade flickan min, du och Mimi är mitt allt på jorden. Jag älskar dig mer än det finns ord att beskriva.”

Erika Perssons starka bilder med vännen: ”Älskar dig”

Det märks verkligen att Erika har vuxit upp, hon kommer nu till hösten börja på college något hon tidigare berättat för Hänt.

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för.

Det är alltså dags för Erika att börja ett nytt kapitel och bilda nya relationer. En vänskap hon håller väldigt kärt är den till Aislinn, som Erika menar är hennes allra bästa vän.

Huruvida kompisen ska börja på samma collage eller inte återstår att se. Men det märks verkligen att de har en stark relation, då Erika uttrycker sin kärlek för henne till ett bildspel som Aislinn nyligen publicerade på Instagram.

Till bilden skriver Erika: ”Jag älskar dig så mycket. Bästa kompis själsfrände”.

Så fin relation, vi önskar dig lycka till på college Erika!

Hänt har sökt Erika Persson för en kommentar.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT / Instagram

Annons