Mia Parnevik om relationskampen med Jesper Parnevik

Mia och Jesper ParnevikS

Mia Parnevik och Jesper Parnevik har varit ett par i över 27 år, men det har inte alltid varit helt enkelt.
Nu berättar Mia om den svåra tiden med Jesper.
”Kändes som hela världen var emot oss”, skriver hon.
Slå på ljud

Mia Parnevik, 53, och Jesper Parnevik, 56, har varit gifta i otroliga 27 år. Tillsammans har de barnen Peg, 26, Penny, 24, Philippa, 22, och Phoenix, 20.

Tidigare har tv-tittarna kunnat följa familjen i deras egna realityserie Parneviks som tyvärr lades ner för några år sedan. Men i familjens egna serie var Jesper och Mias kärlek till varandra väldigt central, och självklart deras kärlek till barnen.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Familjen sålde lyxvillan i Floria

Familjens bas har alltid varit det stora lyxhuset Casa Mia i Jupiter, Florida, som de ägde i 21 år. Men nyligen såldes den gigantiska villan med sjötomt och pool. Casa Mia är ett hus på hela 1 300 kvadratmeter och i bostaden finns det både ett spa och en biograf. Slutpriset landade på cirka 67 miljoner svenska kronor.

Efter flytten bor radarparet numera i en stor villa ute i Stockholms skärgård, men planen är att flytta tillbaka till Florida, USA. Detta var något som dottern Penny berättade i sin och systern Pegs podcast Pillowtalk för ett tag sedan.

OMTALAT Pegs svar efter kärleksbilden med Filip

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå, sa Penny då och fortsatte:

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet.

Mia Parnevik om relationskampen med Jesper Parnevik

Att familjen betyder mycket är något som både Jesper och Mia ofta visar på deras sociala medier, och numera är de inte bara föräldrar utan även mormor och morfar till Pennys barn Atticus och Pebble.

Men även om Mia och Jespers kärlek har hållit i över 27 år så berättar Mia nu att de inte alltid haft det helt lätt. Under ett bildspel på henne och maken skriver hon nu om relationskampen:

”Vår väg var inte alltid spikrak och enkel. Visst fanns det stunder då det kändes som att hela världen var emot oss men våra olikheter gjorde oss starkare, och kärleken var alltid starkast. Jag älskar att vi vågade, jag älskar oss och jag älskar vår kärlekshistoria.”

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens hyllning till exmaken Linus Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarck om privata överenskommelsen med Hanna Hedlund

FOTO: Mia Parnevik/Instagram, TV4/Youtube

SENASTE NYTT!