Diana Baban i tårar efter Ben Mitkus ord om uppbrottet på Youtube

Diana Baban och Ben Mitkus

Youtube-profilen Ben Mitkus och influencern Diana Baban har gjort slut med varandra. Ben har bland annat sagt att Diana har brist för förståelse – något Diana menar inte stämmer.
– Jag har funderat, vad har jag gjort för fel?, säger hon gråtandes.

Ben Mitkus, 26, och Diana Baban, 29, har gjort slut. Rättare sagt Ben Mitkus har gjort slut med Diana Baban – då det inte var ett gemensamt beslut. De var tillsammans i flera år och bodde även ihop.

På deras Youtube-kanaler har vi kunnat ta del av deras gemensamma liv. Och Ben Mitkus har även gått ut i en Youtube-video och berättat varför han gjorde slut med Diana – det ska enligt honom delvis handlat om att hon inte haft förståelse för hans ADHD. Nu svarar Diana på Bens video och är uppriktigt ledsen.

Avslöjar
ÄNTLIGEN Hanna och Johan visar upp relationen

Därför valde Ben Mitkus att göra slut med Diana Baban

Ben gjorde slut mitt under parets utlandssemester. Nyligen gick han dessutom ut och berättade om anledningen bakom beslutet, Ben ska bland annat ha gjort slut med henne två gånger tidigare avslöjade han.

– Det här är tredje gången jag gör slut med Diana. Anledningen till varför jag gjorde slut då är för att jag har ADHD och fungerar på ett helt annat sätt, berättade han i videon följt av:

– Många kan anse och tro att jag är en dålig lyssnare men det handlar om att jag kommer ifrån i mina tankar hela tiden. Många gånger när jag och Diana pratar och jag kommer ifrån i tankarna så får jag mycket skit. Det känns tillslut som att min existens stör henne. Bara jag andas blir hon ett svart moln.

Diana Baban i tårar efter Ben Mitkus ord: ”Vad har jag gjort för fel?”

Diana Baban har nu släppt en egen video på Youtube om sin sida av saken, något hon egentligen inte ville. Hon och Ben hade till en början tänkt göra en gemensam video – något som hon menar Ben struntat i.

– Jag har funderat, vad har jag gjort för fel?, säger hon och brister ut i gråt.

– Det här var faktiskt det sista jag trodde Ben skulle göra. Vi skulle göra en video tillsammans men det ville han inte göra. Han valde att gå ut med privata grejer som varit i vårat förhållande. Förlåt, men jag tycker man absolut inte gör så.

Diana menar att Ben ljuger om att han gjort slut med henne för ett och ett halvt år sedan.

– Han gjorde slut för ett halv år sedan, vi hade ett tjafs, pratade, gjorde slut och började gråta tillsammans. Efter någon timme sa vi att vi skulle ge det en till chans, säger Diana.

De är även oense om vissa situationer i deras förhållande.

– Jag vill inte köra någon Ben här och droppa grejer som ingen har något med att göra. Men ja, jag och Ben har haft våra ”up and downs” och jag har bett han att kommunicera med mig men har aldrig fått respons. Han har varit ganska stängd när det kommer till känslor och problem. Jag har velat veta allt om honom och om hans ADHD, han har aldrig sagt till mig vad det innebär.

Diana Baban om hatet efter Ben Mitkus ord i videon

Diana berättar att hon fått utstå elaka kommentarer efter Bens video, och hon blir upprörd över att han låter elaka kommentarer om henne få synas under videon han publicerat.

– Han lägger fram det som att han har varit helt perfekt och att jag har klagat exakt hela tiden, jag tycker inte det är fair alls. Man är två i ett förhållande och det här lägger man inte bara på en. Även om mycket landade på mig så är det inte bara mitt fel och jag förtjänar inte att bli behandlad så. Och jag kommer aldrig förstå hur man kan sitta och smutskasta en människa i fyrtio minuter som man säger att man fortfarande älskar, säger hon och avslutar:

– Jag kommer inte sitta här och berätta det jag tycker Ben har gjort fel mot mig, då jag anser att det är mellan oss och ingen annan. Och det önskar jag att han också tyckte.

Hänt har sökt Diana Baban för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Ex on the beach: Så gick det sen för största profilerna

LÄS OCKSÅ: Saga Scotts egna ord om sin relation till Benjamin Ingrosso

FOTO: Youtube

Senaste nytt