Hanna Ferm och Johan Gunterberg visar upp relationen

Hanna Ferm och Johan Gunterberg
Avslöjar

Det har länge spekulerats ifall artisterna Hanna Ferm och Johan Gunterberg är ett par...
Och nu visar de för första gången upp sin relation.
Se bilderna här!
Slå på ljud

Artisten Hanna Ferm, 20, fick sitt stora genombrott i Idol år 2017, då inte ens fyllda 18 år. Hon tog sig långt i programmet och skaffade sig en hel del fans på vägen, men snubblade på målsnöret mot tittarfavoriten Chris Kläfford som vann hela tävlingen.

Efter Idol har Hanna fortsatt dykt upp i tv-rutan, bland annat i Melodifestivalen. 2019 ställde hon upp tillsammans med artisten och Idol-vinnaren Liamoo. Duons bidrag Hold You tog sig hela vägen till final. År 2020 ställde Hanna upp solo med låten Brave, som landade på fjärdeplats i finalen.

Sedan i våras har Hanna Ferm synts till med en annan artist, känd från bandet Det vet du, som består av Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och den så kallade ”DJ-Hunk”. Personen vi talar om är Johan Gunterberg, 33. Och nu visar de upp relationen för första gången!

FÖREVIGAT Kollegans intima bild med Persbrandt

Johan Gunterberg och Hanna Ferm påstås vara ett par

Hänt har sedan i våras fått in återkommande uppgifter och tips om att Hanna Ferm och Johan Gunterberg dejtar varandra. Hänt har dessutom vid upprepande tillfällen sökt både Hanna Ferm och Johan Gunterberg gällande detta – utan framgång.

Men under den senaste tiden har vi kunnat ta del av att både Hanna och Johan har kommenterat varandras bilder. Exempelvis för ett par dagar sedan publicerade Hanna en bild på sig själv som Johan kommenterade med flertalet hjärtan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Johan Gunterberg och Hanna Ferm visar upp sin relation

Varken Hanna Ferm eller Johan Gunterberg har bekräftat att de dejtar eller är tillsammans, men det står helt klart att de har någon form av relation! För ett par dagar sedan visade Johan nämligen upp Hanna på sin Instagram story när de två var och åt mat tillsammans.

Bild från Johan Gunterbergs Instagram, på bilden syns Hanna Ferm.

FOTO: Instagram

På bild artisten Hanna Ferm.

FOTO: Instagram

Både Johan Gunterberg och Hanna Ferm är offentliga och har haft stora framgångar med musik och artisteri. Förutom framgångarna i Idol och Melodifestivalen släppte Hanna Ferm tidigare i år låten För Evigt som toppat listorna hela sommaren.

Johan Gunterberg jobbar, förutom med musik, även med komik och humor. På sin Instagram har han även berättat att bandet Det vet du kommer att släppa en ny låt den första oktober. Sedan tidigare har de haft stora framgångar med låtarna Vi Sjunger, Fira Varje Stund, Höjer Våra Glas och Fucka Ur, för att nämna några.

All lycka till er!

Hänt har vid upprepande tillfällen sökt Hanna Ferm och Johan Gunterberg.

LÄS OCKSÅ: Så är Johan Gunterberg och exet Marie Serneholts relation i dag

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso berättar: Han är killen jag kysste på kräftskivan

FOTO: Karin Törnblom/TT / Ola Axman/TT

SENASTE NYTT!