Sex Education-Gillian Andersons intima bild med Mikael Persbrandt

28 sep, 2021 
https://image.hant.se/mimmi-fouchenette-byline.png?imageId=7538739&x=0&y=0&cropw=99.290780141844&croph=100&width=1318&height=1318Mimmi Fouchenette
Gillian Anderson och Mikael Persbrandt.
Mikael Persbrandt är aktuell med den fjärde säsongen av Netflix succéserie Sex Education.
Hans motskådespelerska i serien, Gillian Anderson, har nu lagt ut en bild från inspelningarna på dem två ihop – som väcker reaktioner.
Annons
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnor
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnor

Sex Education är en brittisk dramakomedi-serie som finns att se på streamingtjänsten Netflix. Serien hade premiär den 11 januari 2019 och i nuläget finns det tre säsonger. I huvudrollerna ser vi bland andra Asa Butterfield, Ncuti Getwa, Emma Machey, Gillian Anderson och den svenska stjärnan Mikael Persbrandt.

Seriens andra säsong släpptes nästan exakt ett år efter första säsongen. Tanken var att den tredje säsongen skulle släppas ett år därefter men pandemin kom i vägen. Den tredje säsongen släpptes inte förrän den 17 september 2021.

Michael Persbrandts roll i Sex Education

Serien handlar om ett gäng ungdomar som går på högstadieskolan Moordale Secondary i Storbritannien. Huvudkaraktären, Otis Milburn, bor med sin mor Jean som driver sin egen verksamhet som sexterapeut. Otis börjar plötsligt umgås med Maeve Wiley, en smart men något socialt utstött och rebellisk tjej. Tillsammans öppnar de sin egen sexklinik, där skolans elever kan få hjälp med sina sex- och relationsproblem.

Annons

Mikael Persbrandt spelar rollen som Jakob Nyman, en hantverkare hos familjen Milburn. Under första säsongen var han endast tänkt att vara en gästskådespelare, men han blev så omtyckt i serien att han i säsong två och tre är med i varje avsnitt.

En av Mikaels kollegor i serien är skådespelerskan Emma Mackey, som gör rollen som Maeve Wiley. I en intervju med ELLE beskrev hon honom som en av de coolaste männen hon någonsin träffat.

– Han är bara så cool och väldigt lugn, superchill. Han utstrålar självförtroende och han har tatuerat på knogarna. Det är galet. Vi alla älskar honom. Han är den coola farsan, säger Emma i intervjun.

Gillian Andersons senaste bild med kollegan Mikael Persbrandt

Mikaels karaktär Jakob inleder ett förhållande med Jean, som spelas av Gillian Anderson. Men hur ser deras relation ut bakom kulisserna egentligen? Bilder från sociala medier kan ge oss ett svar på detta!

Nu har Gillian nämligen delat med sig av en bild från inspelningarna av den fjärde säsongen av Sex Education – och den är minst sagt intim.

Annons

Gillian Anderson och Mikael Persbrandt ligger under täcket i en säng tillsammans. Bilden väcker starka reaktioner hos fansen.

”Den där bilden hör hemma på din privata story älskling”, hälsar en följare.

”Herregud!”, skriver en annan.

FOTO: Joel C Ryan/Invision/AP,

Annons