Camilla Läckbergs nya elaka kommentar till Ulf Lundell

ULF LUNDELL, CAMILLA LÄCKBERG

Camilla Läckberg och Ulf Lundell gillar definitivt inte varandra.
Sedan lång tid tillbaka har de slängt ur sig elaka kommentarer om varandra och nu drar Camilla till med ytterligare en känga.
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriär
Slå på ljud

Camilla Läckberg, 46, är just nu högaktuell i nya succéserien Svenska powerkvinnor på TV3 och Viaplay. I serien får tittarna ta del av hennes lyxiga liv med maken Simon Sköld, 33, och alla barnen.

Camilla är dock inte bara en drottning när det kommer till att skriva deckare. Förra året gjorde hon debut med den egna tv-serien Lyckoviken och i början av året kom även hennes egna långfilm Glaciär. Och även dessa projekt blev minst sagt succé och något som verkligen gick hem hos tv-tittarna var Lyckoviken. I somras meddelades det dessutom att fler säsonger kommer att bli av!

Någon som däremot inte verkar uppskatta Camillas verk lika mycket är författaren och artisten Ulf Lundell, 71. I flera år har han klankat ner på Camilla och det var i hans bok Vardagar som konflikten mellan de två tog fart.

Så började bråket mellan Camilla Läckberg och Ulf Lundell

I boken Vardagar påpekade Ulf Lundell att Camilla inte förtjänar den uppmärksamhet hon får i media och han kallade henne för en "dålig writer". Dessutom gick han hårt på henne och kallade maken Simon för hennes "toyboy".

Sedan dess har konflikten mellan de två författarna varit ett faktum. Även Camilla har slängt ur sig elaka kommentarer om Ulf och hans förhållanden under årens lopp. Nu senast hade Camilla ett och annat att säga om Ulfs nya flickvän Ninna Prage, 37.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skrev Ninna då i ett meddelande till Expressen.

Och någon som var snabb med att reagera över det nya förhållandet var ingen mindre än Camilla Läckberg.

”KAN inte sluta skratta… Kallade det dubbelmoral redan då (vänstra artikeln) när Uffe Lundell i sin bok kallar min 13 år yngre man för toy boy. Och nu… Nu har Uffe träffat ny kvinna….. som är… trumvirvel… 34 år yngre! Asså vad ÄR det med dessa gubbar med NOLL självinsikt…Och som alltid - den härliga dubbelmoralen - ok för män med yngre kvinnor - men inte för kvinnor med yngre män…” skrev Camilla då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Camilla Läckbergs nya känga mot Ulf Lundell

Just dubbelmoral och brist på självinsikt verkar vara det som Camilla stör sig som allra mest på när det kommer till Ulf Lundell. Nyligen hölls bokmässan och Camilla var då självklart på plats för att prata om sin nya bok Box.

Under mässan förde Camilla ett samtal med författarna Henrik Fexeus, Anders de la Motte och radioprofilen Måns Nilsson. Anders de la Mottes och Måns Nilssons böcker utspelar sig på Österlen, det vill säga samma plats som Ulf Lundell kommer ifrån. Camilla undrade då när Österlenbon Ulf Lundell skulle dö i deckarna.

Efteråt berättade hon för Expressen att kommentaren var en känga till hennes bråk med Ulf Lundell.

– Men jag tycker det kul bland att hålla upp en spegel framför dumheterna. De här gubbarna står för en del dumheter ibland så jag tycker det är roligt att hålla upp spegeln då. Det är väl både med glimten i ögat, men också lite ett sätt att säga: Kom igen, höj er. Jag är så trött på dubbelmoralen, säger hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: AJ! Influencerns smärta efter riskfyllda operationen

LÄS OCKSÅ: HEJDÅ! Mikael och Lotta lämnar landet

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN