LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Lundell och Mikael Persbrandts återförening

25 sep, 2021 
Sanna Lundell och Mikael Persbandt
Sanna Lundell har tidigare berättat om saknaden efter Mikael Persbrandt då han jobbat utomlands.
Men nu verkar han vara hemma i Sverige igen – till Sannas stora glädje.
Annons
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnorBrand logo
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnor

Journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt har varit ett par i drygt 16 år. Relationen har varit stormig och paret har gjort slut flera gånger för att sedan bli tillsammans igen.

Men idag lever de ihop på en hästgård i Stora Lundet, i Sorunda – och har ett liv Sanna drömt om länge.

– Jag började drömma om det här livet för 23 år sedan, redan innan jag förstod att det ens var möjligt att ha det så här. Jag skolkade, kände hopplöshet och tänkte ”ska livet vara så här tråkigt?”, jag längtade efter frihet. Min absoluta dröm har varit att få leva nära hästar, har Sanna Lundell sagt till MåBra.

Mikael Persbrandts jobb i Danmark

Under en längre tid har Sanna fått bo ensam på gården – då Mikael varit iväg på jobb i Danmark, då han spelat in en serie. Han är aktuell med en roll i miniserien Den osannolika mördaren som handlar om ”Skandiamannen”.

Sanna har tidigare skrivit hur hon saknar Mikael nu när han är borta.

Annons

”Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark”.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundells återförening

Men nu verkar Mikael vara hemma igen – då Sanna skriver på sin blogg att de varit ute på en dejt i Stockholm. Paret verkar helt enkelt glada och nöjda över sin återförening på hemmaplan.

”Sen gick jag och Micke till Barbro och åt det bästa vi ätit på väldigt väldigt länge. Har ni aldrig varit på Barbro i Hornstull så kan jag verkligen varmt rekommendera ett besök där. Jag är kräsen. Jag är svårimponerad. Inte många smakkombinationer får mig på fall. Men herregud, i kväll serverades fulländning faktiskt. Helt otroligt.”

Annons