LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks triangeldrama med Phillipa Parnevik och Douglas Murray

27 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Philippa, Penny Parnevik och Douglas Murray.
Penny Parnevik är tillsammans med Douglas Murray sedan många år tillbaka.
Men Penny är faktiskt inte den enda i syskonskaran som har varit förälskad i familjevännen.
Nu berättar hon om det okända triangeldramat med Douglas och systern Phillipa Parnevik!
Annons
5 asker du vill veta om Philippa ParnevikBrand logo
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik

Penny Parnevik, 24, växte upp i Jupiter, Florida med sin familj. Hennes pappa är den kända golfspelaren Jesper Parnevik. Penny är det näst äldsta barnet i skaran, hennes äldsta syster är influencern och artisten Peg Parnevik och hennes yngre syskon är Philippa och Phoenix Parnevik.

Penny Parnevik och Douglas Murrays kärleksliv

Sedan 2017 lever Penny ihop med den före detta ishockeyspelaren Douglas Murray, 41. Paret träffades via Pennys pappa, Jesper. Jesper och Douglas har varit vänner i flera år.

Idag bor Penny och Douglas i Sverige med deras två barn, sonen Atticus och dottern Pebble. Paret gifte sig i hemlighet i maj 2019.

I början av hösten sålde Penny och Douglas sin lyxiga lägenhet på Östermalm och letar just nu efter något nytt boende i Stockholm. För tillfället bor de i Pennys föräldrars sommarställe i Österskär, utanför Åkersberga.

Annons

Penny Parnevik i Intimt med Björken

Häromdagen gästade Penny Martin Björks Youtube-kanal Intimt med Björken. I avsnitten berättar Penny om sin relation med Douglas och hur det kom sig att de blev ett par. Hon nämner även att både hon och lillasystern Philippa var intresserade av Douglas när de var små.

– Vi var familjekompisar. Mamma, pappa och Douglas var vänner. Vi hängde mycket på somrarna med varandra och jag och min lillasyster Philippa hade Douglas som vår stora crush hela livet. Vi tyckte inte det fanns en bättre man än Douglas Murray, säger hon.

Penny Parnevik berättar också om den första kyssen med Douglas och när den inträffade.

– Vi paxade honom, jag tycker att jag paxade honom först men Philippa tycker att hon gjorde det. Och sen så tänkte vi såklart att vi inte hade någon chans på honom och sen när jag var 19 år så hade mamma en fest ute på Douglas landställe. Alla hade kul, det var dans, det var flört och vi kysstes. Och jag fick panik och berättade för mamma o pappa “jag kysste er kompis” men de tyckte inte det var så konstigt, säger hon.

Det verkar dock som att Penny och Phillipa inte hamnade i luven på varandra på grund av detta, då Phillipa Parnevik en tid senare började dejta en kille som Penny Parnevik också hade varit intresserad av.

FOTO: Philippa Parnevik/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons