Linus Wahlgrens nya ord om kärlekslivet – piken till Jessica Wahlgren

LINUS WAHLGREN

Linus Wahlgren är ytterst hemlighetsfull när det kommer till kärlekslivet. Men i en intervju med Expressen berättar han nu om detaljer från ett av hans tidigare förhållanden och ger även ett kryptiskt svar om civilståndet idag!
Slå på ljud

Linus Wahlgren, 44, och ex-hustrun Jessica Wahlgren, 46, var ett par i flera år innan de gick skilda vägar 2012. Tillsammans har de barnen Colin och Linn och nu på senare tid har de även skaffat hunden Frankie som de turas om att ta hand om.

Linus uttalar sig sällan om sitt kärleksliv och efter skilsmässan från Jessica har han inte gått ut med att han skulle ha träffat någon ny kärlek.

Jessica däremot har gått ut med att hon funnit kärleken i det före detta tennis-proffset Magnus Norman. Paret förlovade sig tidigare i år och i samma veva sålde Jessica sin bostad för ett liv tillsammans med Magnus. Idag bor paret i en villa i Täby, utanför Stockholm.

OJ! Casper Janebrinks avklädda bild skapar starka reaktioner

Så är Linus och Jessica Wahlgrens relation idag

Idag har Linus och Jessica en fin relation till varandra – även om det var aningen turbulent i samband med skilsmässan. Nyligen visade Jessica upp kärleken till Linus genom att hylla sin ex-make på hans födelsedag.

”Tack för två underbara barn. Tack för att jag fortfarande får vara en del av din familj. Tack för att du utmanar mig och får mig att utvecklas. Tack för att vi inte alltid tycker likadant. Tack för att vi bråkar ibland men alltid blir vänner igen. Ha en underbar födelsedag.”, skrev hon då.

I höst är Linus aktuell i en ny pjäs som snart har premiär på Maximteatern. Pjäsen han ska medverka i är ingen mindre än Tennessee Williams klassiska pjäs Katt på hett plåttak – ett familjedrama om lögner, svek och osanningar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linus Wahlgrens mystiska ord om kärlekslivet

I pjäsen spelar Linus mot Livia Millhagen och de gör rollerna som det äkta och komplicerade paret Brick och Maggie. Pjäsen handlar om trassliga relationer, både när det gäller familjen och kärlek vilket är något som Linus nu kan känna igen sig i.

– Jag har separerat, jag har varit i en relation som har gått upp och ner, och då uppstår det här att man inte kommunicerar längre, när man bara har bestämt sig för att det här kommer inte att gå. Man slutar att prata, det leder ingen vart. Sådant kan man känna igen sig i, säger han till Expressen.

I februari bekräftade Linus för brittiska livsstilsmagasinet Blowout magazine att han är singel, men nu kommer han med ett nytt kryptiskt besked om kärlekslivet.

– Det är en bra fråga, den som lever får se, säger han till Expressen.

LÄS OCKSÅ: OJ! Casper Janebrinks avklädda bild skapar starka reaktioner

LÄS OCKSÅ: IGEN? Emilia Wahlund och Marcelo Peñas nya flyttplaner

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!