Casper Janebrinks avklädda bild förvirrar följarna

CASPER JANEBRINK

Arvingarnas Casper Janebrink får ofta beröm för sitt utseende.
Nu visar han upp en avklädd bild, som får följarna att hamna i total chock.
”Trodde det var magrutorna”, skriver en följare.

Casper Janebrink, 51, är en av Sveriges mest folkkära artister och tillsammans med de andra medlemmarna i Arvingarna har de tagit svenska folket med storm.

I höst kan TV4-tittarna se Casper i Så mycket bättre. Däremot var han lite tveksam till en början, eftersom han inte är en soloartist – som många ibland tror.

– Vi är ju en grupp, det är inte bara jag som är sångare även om jag kanske haft den större rollen som det. Vårt önskemål var att få medverka ihop, men produktionen verkade inte klara av det. Men vi enades gemensamt om att det här är en bra grej att vara med i, jag får vara med och försöka representera hela Arvingarna, sa Casper då till Expressen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingolotto Sommarkväll möttes av kritik

Under sommaren har Casper även synts till i ett helt annat sammanhang. Under sommaren har han nämligen befunnit sig på Askims camping utanför Göteborg och programlett Bingolotto.

Tillsammans med Agneta Sjödin, 54, underhöll de Bingolotto-spelarna under hela sommaren, i ett helt nytt koncept som kom att kallas Bingolotto Sommarkväll. Programmet möttes dock av en hel del kritik. Kritiken handlade bland annat om sändningstiderna som sköts fram två timmar. Detta ledde till ilskna tittare som inte kunde se klart hela programmet för att det sändes för sent.

Vissa kritiserade även tekniken och vid ett tillfälle fick en inringare inte ens komma fram, för att sändningstiden tog slut. Detta justerades med att personens inringning istället sändes i nästkommande program.

Casper däremot skötte sig bra och på sociala medier hyllades han ofta för sitt sätt att programleda och de flesta tyckte att han passade in bra.

OJDÅ! Hon lurade med pojkvännen på trekant – överraskningen slutade i tårar

Casper Janebrinks nya bild förvirrar följarna

Casper själv, är också aktiv på sociala medier och han uppdaterar gärna sina följare om vad som händer i hans liv. Ibland gillar han dock att förvirra sina följare och nu har han gjort det igen. Vissa av dem verkar uppskatta Caspers drag medan andra är desto mer förvirrade.

”Ser ni resultatet?! Efter en vecka från att man tagit beslutet och vågat ta steget och med ihärdighet och bestämdhet kämpat och väntat på resultatet av det man målade upp framför sig som ett mål att ta sig vidare och med glädje få chansen att visa upp resultatet, så glad att kunna säga att jag har fått nya sneakersjeansblå”, skriver Casper på Instagram.

Och precis som Casper troligtvis hade räknat ut så skulle han grundlura sina följare och visst lyckades han! Det var ju inte alls skorna som tog uppmärksamheten – utan såklart Caspers superkropp!

”Hahaha trodde det var magrutorna”, skriver en.

”Trodde du menade träning som jag fokuserar på”, skriver en annan.

”Trodde du skulle visa dina muskler. Ha ha.”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: SÅ SER HAN UT Lassemans son Ludvig har vuxit upp

LÄS OCKSÅ: INTERVJU Högaktuella Alicia Agnesons egna ord om succékarriären

FOTO: Tommy Holl/TT, INSTAGRAM

Senaste nytt