Skådespelaren Alicia Agneson är aktuell i ny Netflix-serie och med nytt modejobb

Alicia Agneson.
Exklusivt

Skådespelaren Alicia Agneson har flera strängar på sin lyra. Just nu är hon aktuell med ny Netflix-serie – Clark, samt som Global Fashion Director för ett modeföretag.
Nu berättar hon för Hänt hur hon hinner med allt och hur det går att kombinera sina olika uppdrag.
Slå på ljud

Alicia Agneson, 25, är en svensk skådespelare som slog igenom i streamingtjänsten HBO:s succéserie Vikings. Skådespelaren bor i London sedan tio år tillbaka men var hemma i Sverige under pandemin.

”Under pandemin spenderade jag en hel del i Sverige under tiden jag filmade, men så fort vi wrappade flyttade jag hem igen och bor nu i Marylebone. Mitt i allt kaos men nära till grönska och parker”, skriver stjärnan till Hänt i ett meddelande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alicia Agneson är aktuell med nya Netflixserien – Clark

Alicia har jobbat hela pandemin med den nya serien Clark som har premiär innan jul i år.

”Jag har haft turen att filma under hela pandemin. Det svåraste har varit alla resor och tester och all karantän. Men vi har varit så glada att fortfarande få jobba så det har varit lätta förändringar att ta.”, skriver hon.

Hon berättar också hur rolig inspelningen har varit.

”Vi har haft fantastiskt roligt! Härliga skådespelare och aldrig en tråkig stund. Jonas var magisk att få jobba med! Vi hoppas på att det har premiär innan jul. Tror ni kommer älska den!”.

ÄRLIGT Elena om relationen till pojkvännens ex-fru

Ny karriär för Alicia Agneson – Global Fashion Director

Alicia har inte bara stort intresse för film och skådespelaryrket, hon är också ett riktigt modelejon. I en intervju med Hänt berättar skådisen att modeintresset alltid har funnits hos henne.

”Jag har nog alltid haft det. Jag klädde mig alltid i så mycket annorlunda redan som liten, och jag började stå på scenen vid 4 års åldern där vi alltid fick ha så häftiga scenkostymer. ”Clothes to me is like what paint is for the painter and words for the writer”.”

Nu har hon till och med fått ta sin passion till en ny nivå, då hon har fått rollen som Global Fashion Director hos företaget Yaytrade.

”Det känns fantastiskt roligt att bli Global Fashion Director hos Yaytrade! Vi har en spännande resa framför oss och jag känner mig väldigt stolt och ödmjuk över att ha fått den här rollen”.

När Hänt frågar hur hon ska kombinera yrkena med varandra förklarar hon att det inte kommer vara några problem.

”Jag har turen att kunna jobba i princip varsom ifrån, även när jag är iväg och filmar. Jag har alltid velat göra precis något sånt här då det är en av mina passioner, men det har varit så mycket filmande de senaste åren att jag inte haft tid. När Yaytrade och jag hittade varandra visste jag att det var rätt”, skriver hon i meddelandet.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf flyttar till Costa Rica i fyra månader

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso försökte stoppa Pernilla Wahlgren från att träffa Christian

FOTO: TV4, Alessandra Raluca Dragoi/BAFTA

SENASTE NYTT!