LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alice Stenlöf flyttar till Costa Rica i fyra månader

22 sep, 2021 
Alice Stenlöf & Jireel S
Influencern Alice Stenlöf har besämt sig för att flytta från Sverige ett tag.
Samtidigt söker hon efter en ny person som ska jobba för henne. Anledningen?
Nu berättar hon varför hon drömmer om att lämna Sverige.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf är en flitig influencer som finns på flera plattformar. Hon har dessutom dykt upp i tv-rutan vid ett par tillfällen, bland annat när hon medverkade i Let's dance 2020 där hon dansade med Hugo Gustafsson.

Men nu meddelar Alice plötsligt att hon kommer att flytta utomlands trots att det ryktats om att hon och ex-pojkvännen Jireel skulle vara ett par igen. Men varför vill hon flytta egentligen? Nu berättar hon!

Alice Stenlöf flyttar från Sverige – ska bo utomlands i fyra månader

Det är i Alices senaste vlogg som hon avslöjar att hon ska flytta från Sverige en längre period.

– Jag skaffade ett kontor över sommaren som jag inte hunnit vara i för att jag har varit borta och flängt. Så jag har inte längre ett kontor utan jag jobbar hemifrån igen, säger hon och fortsätter:

– Också för att jag tänker flytta till Costa Rica i vinter i några månader, och då är det ganska dumt att ha ett kontor ståendes.

Annons

Då flyttar Alice Stenlöf till Costa Rica – efter ryktena om Jireel

Alice berättar vidare i vloggen att hon söker någon som kan flytta med henne till Costa Rica, närmre bestämt en filmare och klippare som ska bli hennes nya kollega.

– Jag letar ju, som några av er vet, efter en filmare. En filmare som kan klippa och filma som ett riktigt proffs och som vill jobba för mig heltid, och det innebär att den personen ska få äventyra med mig, säger Alice och fortsätter:

–Vi ska åka till Costa Rica och bo där några månader tillsammans och skapa massa grymt content och jag behöver en andra halva som kan hjälpa mig med det. Helst en tjej, en kreativ tjej som är taggad på att skapa magi med mig.

Alice är väldigt förväntansfull och har planerat samt tänkt på flytten i flera år.

– Jag har haft som dröm enda sedan jag surfade för första gången att bo helst i Costa Rica i några månader under vinterhalvåret, där jag bara kan bli riktigt grym på att surfa. Och nu har jag bokat min resa. Jag åker om två månader och jag ska vara borta i fyra månader ungefär. Och jag längtar sönder, men det är mycket jag behöver förbereda.

Hänt har tidigare rapporterat om Alice och Jireels relation. Under sensommaren syntes ex-paret på flera bilder tillsammans. Huruvida om Jireel ska flytta med till Costa Rica eller inte med Alice är ännu inte känt.

FOTO: YOUTUBE

Annons