LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alice Stenlöf och Jireels första offentliga bild efter uppbrottet

03 sep, 2021 
Alice Stenlöf och Jireel
Alice Stenlöf och Jireel gick skilda vägar tidigare i år. Sedan uppbrottet har det dock ryktats om en återförening mellan paret.
Och nu verkar det vara nära – då första officiella bilden på de två har publicerats sedan uppbrottet.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Det har cirkulerats en hel del kring influencern Alice Stenlöf och artisten och rapparen Jireel Lavia Pereira den senaste tiden. De var ett par tidigare i år och var kärare än någonsin, men plötsligt nåddes fansen av beskedet att det var slut. Anledningen är ännu okänd.

Sedan uppbrottet har varken Alice eller Jireel gått ut och bekräftat att de har någon ny kärlek. Däremot ryktas de istället om en återförening mellan ex-paret – här är anledningen varför.

Alice och Jireel gjorde slut i vintras: ”Jag har mått riktigt dåligt”

I samband med uppbrottet från i vintras framgick det av Alice vlogg på Youtube att hon mått dåligt.

– Sanningen är att jag har mått bajs, jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat, berättade hon då.

Både Alice och Jireel gick ut i sociala medier och förklarade att relationen var över. Jireel valde att publicera en text och bild om uppbrottet på Instagram istället och var noga med att poängtera att ingen otrohet var inblandad.

Annons

”Ni behöver inte vara förvirrande av allt snack som går runt. Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss”, skrev han då.

Jireel och Alice har återförenats – första officiella bilden

Alice och Jireel har under sommaren smugit runt med sin ”återförening” och inte bekräftat att de varken är tillsammans igen eller dejtar.

Men de har ändå inte varit så hemliga med att visa upp sig offentligt. Enligt flera uppgifter till Hänt så har de två gått på Gröna Lund tillsammans. De ska på nöjesparken även hållit om varandra väldigt kärleksfullt och dessutom kysst varandra i kön till en karusell.

Men nu har en första offentliga bild publicerats på de två tillsammans. På den sista bilden i bildspelet dyker nämligen Alice och Jireel upp ihop. De sitter tätt ihop och ser ut att hålla varandra i handen vilket avslöjar att de kanske är mer än goda vänner. Bläddra i inlägget för att se den omtalade bilden!

De har tillsammans med flera andra kända profiler befunnit sig på ett event. Dock har Alice och Jireel inte bekräftat att de är ett par igen.

Hänt har sökt Alice Stenlöf vid upprepande tillfällen utan gensvar.

FOTO: Jessica Gow/TT / Pontus Lundahl/TT

Annons