LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belles relation till Gleb Savchenkos ex-fru Elena Samodanova

24 sep, 2021 
Johanna Alm
Elena Belle, Glev Savchenko och Elena Samodanova

Hollywoodfrun Elena Belle har funnit kärleken i proffsdansaren Gleb Savchenko, men hur är hennes relation till pojkvännens ex-fru Elena Samodanova?
Nu berättar tv-profilen!

Annons
7 svenska kändisar som lyckats i HollywoodBrand logo
7 svenska kändisar som lyckats i Hollywood

Drygt en månad har gått sedan Hollywoodfrun Elena Belle bekräftade sin nya romans med proffsdansaren Gleb Savchenko. Det var under en frågestund på Instagram som Elena valde att adressera romansryktet:

”Jag får flera frågor om Gleb, så jag kommer bara välja att svara på en av dessa. Ja vi träffar varandra, han är en fantastisk människa, fantastisk pappa. Han har det största hjärtat. Det är allt jag kan säga”, skrev hon då.

Gleb har tidigare varit gift med den ryska skådespelaren Elena Samodanova. De forna makarna var gifta i 14 år innan de valde att gå skilda vägar år 2020. Tillsammans har de två döttrar, Olivia, 10, och Zlata, 4.

Elena Belle om maken Michael Theannes tragiska bortgång

Elena Belle har också varit gift tidigare. Hon och Michael Theanne var äkta makar tills att han gick bort till följd av en massiv hjärtattack förra året.

På Instagram skrev Elena Belle om sorgen efter makens plötsliga död.

Annons

”Michael, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skrev hon då.

Efter makens bortgång har Elena lagt sitt fokus på att ta hand om dottern Luna och vara den bästa mamman som hon kan vara åt dottern.

Mitt mål är att vara den bästa mamman jag kan vara och ge henne mycket kärlek och stöd.”

Relationen till Elena Samodanova

Nu har det gått strax över ett år sedan den stora tragedin och Elena Belle har alltså funnit kärleken på nytt i sin nya pojkvän Gleb. Men har Elena träffat hans ex-fru Elena Samodanova? Under en frågestund på Instagram berättar Hollywoodfrun hur det ligger till.

”Har du träffat Glebs ex-fru? , frågar en följare, varpå Elena Belle svarar:

”Nej jag har inte träffat henne. Får många frågor om detta. Men för att klara upp det så har jag inget emot henne. Alla har ett förflutet och hon är mamma till hans barn.”

FOTO: Ken McKay/ITV/REX, TV3/Youtube

Annons