AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belle bekräftar för första gången att nya kärleken är Gleb Savchenko

27 aug, 2021 
ELENA BELLE OCH GLEB SAVCHENKO
Elena Belle har hittat kärleken igen i proffsdansaren Gleb Savchenko. Detta bekräftar hon nu med egna ord för första gången efter alla frågor från följarna.
”Han är en fantastisk människa”, skriver hon.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Elena Belle slog igenom i Svenska hollywoodfruar och blev snabbt en tittarfavorit. Tillsammans med sin dotter Luna bor hon fortsatt i USA och Elena visar ofta upp deras glamorösa vardag i Los Angeles på sociala medier. Men i fjol hände det som Elena aldrig trodde kunde hända. Maken Michael Theanne dog hastigt i en hjärttack under en promenad med deras gemensamma hund.

Sedan dess har Elena tacklat sorgen och bland annat skrivit en bok om sitt liv med titeln Vem var Natacha Peyre?, där hon bland annat skriver om sorgen över Michael.

Gleb Savchenko är Elena Belles nya kärlek

Elena som är flitig på Instagram har visat upp en kille vid namn Gleb Savchenko, 37, på senaste tiden. Han är proffsdansare och känd från programmet Dancing with the stars. Gleb är född i Ryssland, men bosatt i USA sedan flera år tillbaka. Han har dessutom barn och separerade från tidigare hustrun Elena Samodanova för ett par månader sedan.

Annons

Bild på Gleb Savchenko, han har i skrivande stund 350 000 följare på Instagram.

Elena Belle och Gleb Savchenko har umgåtts mycket och nu bekräftar hon att det är Gleb som också är hennes nya kärlek.

Elena Belle avslöjar att hon träffar Gleb.

Under en frågestund frågar en följare nämligen om hon dejtar Gleb, vilket gör att Elena inte längre kan hålla sig. Hon bekräftar kärleken.

”Jag får flera frågor om Gleb, så jag kommer bara välja att svara på en av dessa. Ja vi träffar varandra, han är en fantastisk människa, fantastisk pappa. Han har det största hjärtat. Det är allt jag kan säga.”, skriver hon som svar på frågan.

Elena Belle sätter ord på sin relationsstatus – är inte singel längre

Samtidigt avslöjar hon sin relationstatus, och det verkar som att Gleb och hon nu är ett par, då hon i samma frågestund säger att hon inte är singel.

Elena avslöjar att hon inte är singel längre.

Det fanns flera följare som var nyfikna på om Elena är singel eller inte, varpå svaret tydligt blev nej.

Annons

”Jag är upptagen”, skriver Elena.

Hänt har tidigare rapporterat om Elenas kärlekslycka, exempelvis har hon befunnit sig på en lyxig semester med den kända tv-profilen. Elena har även kommenterat flera av Glebs bilder på sociala medier med orden: ”Jag är så glad för din skull älskling” och ”Snygg då men ännu snyggare nu”.

Hänt har även vid upprepande tillfällen sökt Elena Belle för en kommentar utan gensvar.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons