LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elena Belles ord till dottern Luna efter semestern med Gleb Savchenko

05 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Elena Belle och Gleb Savchenko
Elena Belle och proffsdansaren Gleb Savchenkos romans offentliggjordes tidigare i sommar.
De senaste veckorna har vi fått se en hel del av paret i sociala medier – men nu väljer Elena att dela med sig av en bild på dottern Luna istället.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Elena Belle blev ett känt ansikte för svenska folket när hon var med i realityprogrammet Svenska hollywoodfruar. Där fick tittarna följa med i hennes lyxiga liv i Los Angeles med maken Michael Theanne och deras gemensamma dotter Luna. Däremot var Svenska hollywoodfruar inte det första tv-programmet som Elena medverkade i. 2005 var hon en av deltagarna i Paradise hotel och då hade även hollywoodfrun ett annat namn, nämligen Natacha Peyre. Hon har tidigare berättat för Hänt att namnbytet beror på att hon inte vill ha samma efternamn som sin pappa, då de har en dålig relation.

Sedan Svenska hollywoodfruar slutade sändas har livet inte varit helt lätt för Elena. Det var i februari förra året som hennes man Michael dog, 45 år gammal, av en massiv hjärtattack. Michael var ute och promenerade med familjens hundar när den tragiska händelsen inträffade.

Elena Belle och nya pojkvännen Gleb Savchenko romantiska resa

Nu har det gått över ett år sedan tragedin, och familjen verkar må bättre. Idag bor Elena och dottern Luna kvar i huset i Los Angeles och har inga planer på att flytta tillbaka till Sverige.

Annons

Och under det senaste veckorna har Elena visat upp en ny person på sina sociala medier, den ryska dansaren och tv-profilen Gleb Savchenko. Gleb har varit gift tidigare med den ryska skådespelaren Elena Samodanova. Paret var gifta i 14 år innan de valde att gå skilda vägar år 2020. Tillsammans har de två döttrar, Olivia, 10, och Zlata, 4.

Elena har bekräftat att Gleb är hennes nya kärlek. På Instagram har hon visat upp privata bilder från en romantisk semester. Paret befann sig på ett lyxigt spahotell där de båda delade intima bilder på varandra.

Elena Belles kärlekshyllning till dottern Luna

Sedan romansen mellan Elena och Gleb offentliggjordes har inte Luna fått särskilt mycket uppmärksamhet på hollywoodfruns sociala medier, men i veckan la hon ut en kärlekshyllning till dottern.

Hon har lagt upp en bild på dem två tillsammans när de pussar varandra på munnen. Till bilden skriver Elena: ”Hur kan man älska någon så mycket”.

Elena Belle och Luna.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Elena Belle/Instagram

Annons