Bianca Ingrosso försökte stoppa Pernilla Wahlgren från att träffa Christian

Pernilla Wahlgren & Bianca Ingrosso

I avsnitt sex av Wahlgrens värld avslöjar Pernilla Wahlgren varför dottern Bianca Ingrosso till en början försökte stoppa Pernilla från att träffa kärleken Christian Bauer.

Bianca Ingrosso, 26, har länge försökt få sin kändismamma Pernilla Wahlgren att ge sig ut i dejting-svängen. Hon har bland annat försök få henne att skaffa dejting-appar, men det var inte förrän nyligen som Pernilla faktiskt gav med sig och tillslut gick med på att börja dejta.

Pernilla Wahlgren har funnit kärleken i Christian Bauer

Pernilla har varit singel sedan uppbrottet från den yngsta sonen Theo Wahlgrens pappa Joachim Lennholm. Men tidigare i år bekräftade hon att hon faktiskt funnit kärleken på nytt i Christian Bauer. Men när Pernilla gästade Framgångspodden avslöjade hon dock att det inte var via nätdejtning.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, förklarade Pernilla i podden.

Bianca Ingrosso försökte stoppa Pernilla Wahlgren från att träffa Christian Bauer

I den nya säsongen av Wahlgrens värld får vi följa med när Pernilla äntligen bestämmer sig för att våga dejta. Men i avsnitt sex avslöjar Pernilla att hennes dotter Bianca höll på att stoppa henne från att gå på en andra dejt med Christian Bauer. Detta då Pernilla hade druckit champagne med väninnan Jessica Wahlgren innan dejten och var påtagligt berusad.

RESA Därför lämnar Benjamin landet – privata bilderna

I avsnittet berättar Pernilla för Sofia Wistam om händelsen.

– Jag måste berätta, jag var ju på dejt igår för andra gången. Men han hade bokat bord för oss såhär vid halv sex och jag hade suttit och druckit champagne med Jessica sen klockan 12 på dagen. Så jag har tydligen ringt till Bianca i taxin påväg till dejten och bara "jag ska på dejt", säger hon.

Och Bianca hade inte blivit särskilt förtjust av sin mammas samtal. Sanningen är att hon sa att hon inte kan gå på dejten om hon är så full.

– Men mamma, du kan inte gå på dejt! Du är ju dyngrak!, hade Bianca sagt då.

Pernilla skrattade bort det hela och gick på dejten ändå och verkar ha gjort ett glädjefyllt intryck på Christian. I avsnittet berättar hon att hon fick ett meddelande från honom efter dejten som hon inte riktigt förstod vad det betydde.

– Tack för ikväll, skön approach på dig ikväll, härlig entré, berättar Pernilla att han skrev i meddelandet.

Och visst gick det bra mellan dem då kärleken spirar som aldrig förr mellan Pernilla och Christian.

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas starka ord till 16-årige sonen Ethan efter alla år isär

LÄS OCKSÅ: Linn Hegdal i tårar efter Filip Lamprechts hyllning på födelsedagen

FOTO: Wahlgrens värld/Discovery +

Senaste nytt