LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdal i tårar efter Filip Lamprechts hyllning på födelsedagen

22 sep, 2021 
Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Filip Lamprecht och Linn Hegdal dansade ihop i Let's dance 2021 och blev goda vänner.
Fyra månader efter vinsten väljer Filip nu att berätta om sina starka känslor för Linn.
– Jag är så tacksam för dig, skriver hon i en kommentar.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 26 var de två som tog hem hela Let's dance 2021. Detta efter en mycket jämn final mot Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm. Men det blev alltså till slut Filip som fick titulera sig som vinnare och ingen var gladare än han själv.

Efter programmet har Filip och Linn umgåtts med varandra en hel del, bland annat i Järvsö med flera andra Let's dance-deltagare. Nu väljer Filip att hylla Linn rejält och berättar att hon har funnits där för honom i svåra stunder.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjorde slut under Let's dance 2021

Filip Lamprecht var tillsammans med Peg Parnevik, 26, fram till i våras. De två gjorde slut under Filips medverkan i Let's dance. Till en början valde de att inte berätta om uppbrottet – men i juni bekräftade Peg Parnevik uppbrottet i den egna podcasten Pillowtalk.

Peg har dessutom i ett senare avsnitt av podcasten avslöjat att det var Filip som gjorde slut med henne. Och nu i september har Pe, som till vardags jobbar som artist, dessutom släppt en låt med titeln Somewhere Without Me som handlar om just Filip och uppbrottet.

Annons

Filip Lamprechts hyllning till Linn Hegdal efter Let's dance 2021

Nu fyller Linn Hegdal år och Filip Lamprecht väljer att hylla henne på Instagram. I ett känslosamt inlägg skriver han bland annat att hon har stöttat och burit honom när det inte alltid varit så lätt.

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skitlätt”, skriver Filip.

Filip och Linn blev väldigt tajta under inspelningen av Let's dance och Filip uttrycker att det är nästintill skrämmande att de känt varandra så kort tid.

”Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva. Och det som är nästintill skrämmande är att jag lärde känna människan i år?!”, skriver Filip Lamprecht och fortsätter sedan:

Annons

”Stort stort grattis min fantastiska vän! Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!”

Linn Hegdal i tårar efter Filips ord

Någon som såklart har kommenterat inlägget är Linn Hegdal, som brast ut i gråt när hon fick läsa vännens fina ord.

”Åhhhhh, vad är detta för otroligt inlägg???? Gråter. Tack världens bästa du! Var en himla tur att vi fick dansa ihop och jag är så tacksam för dig och vår vänskap!!! Och jag älskar bilderna. Tack, du är bäst!!”, skriver hon i en kommentar till inlägget.

Hänt har sökt Linn Hegdal för en kommentar.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons