TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jessica Wahlgrens hyllning till exmaken Linus Wahlgren

11 sep, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Jessica Wahlgren & Linus Wahlgren
Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren var gifta i fem år.
Nu hyllar Jessica sin exmake.
”Tack för att du utmanar mig”, skriver hon.
Annons
Jessica Wahlgren om nya relationen med ex-maken Linus WahlgrenBrand logo
Jessica Wahlgren om nya relationen med ex-maken Linus Wahlgren

Det var i slutet av förra sommaren som Jessica Wahlgren berättade att hon hade hittat kärleken i tennisspelaren Magnus Norman. Sedan dess har det gått fort och idag bor de tillsammans i deras gemensamma villa i Täby. Men det är inte det enda stora steget de tagit i sin relation. I mars tidigare i år berättade Jessica även att de förlovat sig.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”, skrev hon då om lyckan.

Men det har inte alltid varit Jessica och Magnus. Tidigare var make up-artisten nämligen gift med Linus Wahlgren och tillsammans har de också barnen Linn och Colin.

Nu hyllar Jessica sin ex-man.

Jessica och Linus kärlekshistoria: ”Turbulent”

Jessica och Linus träffades för många år sedan och trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet så växte den sakta men säkert fram. År 2007 gifte de sig framför familj och vänner och i fem års tid var de gifta innan de tillslut bestämde sig för att gå skilda vägar. Men en bra relation har de alltid haft sedan dess. I Bathina - en podcast berättar Jessica om relationen till sitt ex.

Annons

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, säger hon och fortsätter sedan:

– Vi hade det ganska turbulent från start. Vi är båda två extremt envisa och temperamentsfulla. Vi skilde oss inte för att vi inte älskade varandra, det var för att vi bråkade sönder.

Jessica Wahlgrens hyllning till Linus Wahlgren

Och visst verkar de båda fortfarande värdera varandra väldigt högt. I samband med Linus födelsedag tidigare i veckan skrev Jessica nämligen en väldigt fin hyllning till honom:

”Tack för två underbara barn. Tack för att jag fortfarande får vara en del av din familj. Tack för att du utmanar mig och får mig att utvecklas. Tack för att vi inte alltid tycker likadant. Tack för att vi bråkar ibland men alltid blir vänner igen. Ha en underbar födelsedag.”

Och Linus har svarat på den fina grattishälsningen genom att dela texten och skriva ”Wow” följt utav ett rött hjärta.

Annons