Jessica Wahlgrens hyllning till exmaken Linus Wahlgren

Jessica Wahlgren & Linus Wahlgren

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren var gifta i fem år.
Nu hyllar Jessica sin exmake.
”Tack för att du utmanar mig”, skriver hon.
Slå på ljud

Det var i slutet av förra sommaren som Jessica Wahlgren berättade att hon hade hittat kärleken i tennisspelaren Magnus Norman. Sedan dess har det gått fort och idag bor de tillsammans i deras gemensamma villa i Täby. Men det är inte det enda stora steget de tagit i sin relation. I mars tidigare i år berättade Jessica även att de förlovat sig.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”, skrev hon då om lyckan.

Men det har inte alltid varit Jessica och Magnus. Tidigare var make up-artisten nämligen gift med Linus Wahlgren och tillsammans har de också barnen Linn och Colin.

Nu hyllar Jessica sin ex-man.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Jessica och Linus kärlekshistoria: ”Turbulent”

Jessica och Linus träffades för många år sedan och trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet så växte den sakta men säkert fram. År 2007 gifte de sig framför familj och vänner och i fem års tid var de gifta innan de tillslut bestämde sig för att gå skilda vägar. Men en bra relation har de alltid haft sedan dess. I Bathina - en podcast berättar Jessica om relationen till sitt ex.

VÄNDNINGEN Sigrids nya liv efter avhoppet från Let's dance

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, säger hon och fortsätter sedan:

– Vi hade det ganska turbulent från start. Vi är båda två extremt envisa och temperamentsfulla. Vi skilde oss inte för att vi inte älskade varandra, det var för att vi bråkade sönder.

Jessica Wahlgrens hyllning till Linus Wahlgren

Och visst verkar de båda fortfarande värdera varandra väldigt högt. I samband med Linus födelsedag tidigare i veckan skrev Jessica nämligen en väldigt fin hyllning till honom:

”Tack för två underbara barn. Tack för att jag fortfarande får vara en del av din familj. Tack för att du utmanar mig och får mig att utvecklas. Tack för att vi inte alltid tycker likadant. Tack för att vi bråkar ibland men alltid blir vänner igen. Ha en underbar födelsedag.”

Och Linus har svarat på den fina grattishälsningen genom att dela texten och skriva ”Wow” följt utav ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons mamma Iris har slutat prata – sista orden till dottern

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om orsaken till skilsmässan från Martin Stenmarck

SENASTE NYTT!