Emilia Wahlund och Marcelo Peña planerar att flytta från Stockholm

EMILIA WAHLUND, MARCELO PENA

I våras blev Emilia Wahlund och Marcelo Peña föräldrar till dottern Elle och sedan dess har mycket hänt.
Bland annat har de flyttat till villa för att sedan flytta tillbaka till en lägenhet i stan. Nu verkar det som att paret vill flytta – igen!
Slå på ljud

Emilia Wahlund, 21, är sedan två år tillbaka ihop med Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och tillsammans har de dottern Elle, som föddes tidigare i år.

Emilia jobbar som influencer och delar gärna med sig av sitt liv med Marcelo och Elle. Däremot har det sina nackdelar med att dela med sig av privata saker på sociala medier – nämligen att folk gärna lägger sig i.

Paret har tidigare fått hatkommentarer från följare, något som Emilia förra året valde att uttala sig om. Hon gav då följarna svar på tal och valde även att hylla sin sambo och resan de gjort tillsammans.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilia och Marcelo är föräldrar till dottern Elle

Och vilken resa det varit! När Emilia blev gravid med Elle kunde hon knappt tro sina ögon. Emilias gynekolog hade nämligen sagt till henne att hon har svårt att bli gravid då hon hade cellförändringar.

”Det känns så skönt att ha gått ut med det. Jag var så säker på att jag inte kunde bli gravid och hade nästan ställt in mig på det, min gynekolog har även sagt till mig att jag kommer att ha svårt för att bli gravid. Sen har jag även cellförändringar just nu, så jag är extremt tacksam och glad över min graviditet”, skrev Emilia då på sin Instagram-story.

I början av april kom Elle till världen och lyckan var total! I samma veva stod även en flytt på agendan för paret och de flyttade ut till en stor villa norr om Stockholm. Däremot blev de inte kvar i villan längre än några månader. Paret längtade nämligen in till stan igen, speciellt Emilia som blev väldigt låst då hon inte har något körkort.

TRAGEDI 26-åriga gravida mamman död – bara åtta dagar efter maken

Emilia Wahlunds nya planer på flytt och fler barn

I en frågestund på Instagram berättar Emilia nu hur de trivs nu när de är stadsbor igen. En följare undrar om de trivs i den nya lägenheten:

”Ja verkligen! Däremot går tankarna på att kanske (!) flytta till Gävle när Elle börjar förskola. Min moster är dagmamma så vill att hon går hos henne och vill även att hon växer upp med Janni.”, svarar Emilia.

Emilia kommer från Gävle och har därför en stark koppling till staden, därför undrar nu en följare vad Marcelo tycker om idén. Så här svarar hon på frågan ifall Marcelo också vill flytta till Gävle:

”Både ja och nej! Men vi tror att Gävle kanske är bäst för Elle och vi kommer såklart alltid göra det som är bäst för henne. Time will tell helt enkelt!”

I samma veva passar Emilia även på att berätta hur de ser på att skaffa fler barn i framtiden.

”Om jag fick önska så inom 1 år, men tar inte för givet att kunna bli gravid igen så hoppas verkligen att jag kan.”, skriver Emilia.

LÄS OCKSÅ: FLYTT My Martens har sålt huset – får bo på hotell med sonen

LÄS OCKSÅ: HEJDÅ! Mikael och Lotta lämnar landet

FOTO: Eero Hannukainen/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!