Penny Parneviks kamp med dottern Pebble: ”Kommer bli galen”

Penny Parnevik

Penny Parnevik är mamma till barnen Atticus och Pebble och det är inte alltid helt enkelt.
Nu berättar hon om kampen med dottern.
”Kommer bli lite galen”, skriver hon.

Penny Parnevik och hockeyspelaren Douglas Murray har varit ett par i tre år och tillsammans har de också barnen Atticus och Pebble. Penny har många gånger varit öppen med att hennes största dröm länge har varit att bli mamma, och i podcasten Pillowtalk berättar hon ofta om hur mycket hon älskar det nya livet. Men ibland är det inte helt enkelt.

I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om kampen med barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny och Douglas har flyttat – dit gick flyttlasset

Penny, Douglas och barnen har länge bott i en lägenhet på Östermalm, men nu har den lilla familjen sålt flyttat. Var de ska bo i framtiden är däremot inte helt klart, men i en story på Instagram berättade Penny för sina följare att de kommer att mellanlanda i Mia Parnevik och Jesper Parneviks hus i Åkersberga tills vidare.

”Update: Vi har sålt lägenheten. Vi bor i mamma och pappas hus tills vi hittar något nytt. Vi älskar det. Jag vill bo i stan men fan vad mysigt det är med promenader i naturen, ha familj nära, leka i lekparken, och tåg in till stan för förskolan”, skrev hon då.

Men trots att Penny njuter av livet som småbarnsmamma blir det ibland också väldigt tufft.

Penny Parneviks kamp med dottern Pebble

Det är i ett inlägg på Instagram som Penny nu berättar om sin frustration över att inte få sova på nätterna. Under en bild på dottern Pebble skriver hon:

“Vi var trötta men vi var glada. Jävla ungar men de är våra. Fan va fina. Ska de inte sova snart?” Lyssnar varje morgon på Lisa Nilssons tolkning av Ana Diaz låt 100. Det som är lite komiskt är att precis när Atticus äntligen börjat sova till kl sju så börjar vi om med sömnlösa nätter med den här tjejen. Vaknar varje timme och kanske kommer bli lite galen…men sen på dagen så är hon såhär glad och allt är okej igen.”

Och i kommentarsfältet är det många som kan relatera till Pennys situation.

”Det är märkligt och man tror typ att det aldrig ska gå över, men man orkar på något underligt sätt”, skriver bland annat en följare.

”Sån igenkänning! Så är småbarnsåren. Man åldras som en hund, sju år på ett vanligt. Men det är de små älsklingarna värda”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Anna Brolin ramlar under Kristallen 2021 – fallet framför alla

LÄS OCKSÅ: Elena Belle bekräftar för första gången att nya kärleken är Gleb Savchenko

Senaste nytt