LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alice Stenlöf och Jireel dejtar igen – bilderna visar återföreningen

27 sep, 2021 
ALICE STENLÖF, JIREEL
Influencern Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Perreira gjorde slut i början av året.
Efter en tids romansrykten avslöjar nya bilder att duon har varit på en dejt!
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöfs influencer-karriär tog fart i samband med att hon och vännen Bianca Ingrosso hade en framgångsrik podcast ihop.

Förutom att ha många följare på Instagram så är Alice även väldigt populär på Youtube. Normalt sett är Alice glad och påhittig på sina sociala kanaler, men i februari fick följarna ta del av en helt annan Alice.

– Jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat, berättade hon då.

Alice Stenlöf och Jireel gjorde slut efter ett halvår ihop

Vid det laget hade Alice och artisten Jireel Lavia Pereira varit ett par i drygt ett halvårs tid och anledningen till uppbrottet är ännu oklar. Jireel förklarade däremot att det inte rörde sig om någon otrohet – som många verkade tro.

”För att klargöra en sak. Jag & Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev Jireel då och fortsatte:

Annons

”Ni behöver inte vara förvirrande av allt snack som går runt. Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss”.

Efter det bestämde sig Alice för att göra det bästa av situationen och bara njuta av livet. Under sommaren har hon rest väldigt mycket och nu verkar hon återigen vara på väg utomlands.

– Jag har haft som dröm enda sedan jag surfade för första gången att bo helst i Costa Rica i några månader under vinterhalvåret, där jag bara kan bli riktigt grym på att surfa. Och nu har jag bokat min resa. Jag åker om två månader och jag ska vara borta i fyra månader ungefär, sa Alice i sin senaste vlogg.

Här återförenas Alice och Jireel – bilderna från nya dejten

Den senaste tiden har många dock spekulerat i om Alice och Jireel börjat dejta igen, detta efter att de synts tillsammans på Gröna Lund. Ett annat tecken som visar på att duon troligtvis har löst saker och ting är att de nu följer varandra på Instagram igen.

Annons

Och nu kommer ytterligare ett tecken som talar för en återförening mellan paret. I lördags eftermiddag la Alice upp bilder på två klänningar som hon valde mellan inför sin kommande dejtkväll. Under kvällen kunde man då se på både Alice och Jireels Instagram stories att de befann sig på samma restaurang och satt vid samma bord.

Se bilderna här!

Alice Stenlöf
Alice skriver att hon ska på dejt.
Jireel
Jireel lägger upp en bild på ostron och burrata.
Alice Stenlöf
Alice lägger upp en bild på ostron och burrata vid exakt samma tidpunkt.

Hänt har sökt Alice för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Christine Olsson/TT

Annons