Alice Stenlöf och Jireel dejtar igen – bilderna visar återföreningen

ALICE STENLÖF, JIREEL

Influencern Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Perreira gjorde slut i början av året.
Efter en tids romansrykten avslöjar nya bilder att duon har varit på en dejt!
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf
Slå på ljud

Alice Stenlöfs influencer-karriär tog fart i samband med att hon och vännen Bianca Ingrosso hade en framgångsrik podcast ihop.

Förutom att ha många följare på Instagram så är Alice även väldigt populär på Youtube. Normalt sett är Alice glad och påhittig på sina sociala kanaler, men i februari fick följarna ta del av en helt annan Alice.

– Jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat, berättade hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alice Stenlöf och Jireel gjorde slut efter ett halvår ihop

Vid det laget hade Alice och artisten Jireel Lavia Pereira varit ett par i drygt ett halvårs tid och anledningen till uppbrottet är ännu oklar. Jireel förklarade däremot att det inte rörde sig om någon otrohet – som många verkade tro.

”För att klargöra en sak. Jag & Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev Jireel då och fortsatte:

”Ni behöver inte vara förvirrande av allt snack som går runt. Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss”.

Efter det bestämde sig Alice för att göra det bästa av situationen och bara njuta av livet. Under sommaren har hon rest väldigt mycket och nu verkar hon återigen vara på väg utomlands.

– Jag har haft som dröm enda sedan jag surfade för första gången att bo helst i Costa Rica i några månader under vinterhalvåret, där jag bara kan bli riktigt grym på att surfa. Och nu har jag bokat min resa. Jag åker om två månader och jag ska vara borta i fyra månader ungefär, sa Alice i sin senaste vlogg.

Här återförenas Alice och Jireel – bilderna från nya dejten

Den senaste tiden har många dock spekulerat i om Alice och Jireel börjat dejta igen, detta efter att de synts tillsammans på Gröna Lund. Ett annat tecken som visar på att duon troligtvis har löst saker och ting är att de nu följer varandra på Instagram igen.

Och nu kommer ytterligare ett tecken som talar för en återförening mellan paret. I lördags eftermiddag la Alice upp bilder på två klänningar som hon valde mellan inför sin kommande dejtkväll. Under kvällen kunde man då se på både Alice och Jireels Instagram stories att de befann sig på samma restaurang och satt vid samma bord.

Se bilderna här!

Alice Stenlöf

Alice skriver att hon ska på dejt.

Foto: Instagram
Jireel

Jireel lägger upp en bild på ostron och burrata.

Foto: Instagram
Alice Stenlöf

Alice lägger upp en bild på ostron och burrata vid exakt samma tidpunkt.

Foto: Instagram

Hänt har sökt Alice för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: AHA! Christina Schollins svar på frågorna om skönhetsingreppet

LÄS OCKSÅ: OJ! Kvinna kastade Iphone mot sin pojkväns huvud – då dog han oväntat

FOTO: Karin Törnblom/TT, Christine Olsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN