Christina Schollins uttalande om botox och ansiktslyft

Christina Schollin.

Nu ryter Christina Schollin ifrån – efter alla frågor om hon injicerat botox eller gjort ett ansiktslyft.
På sin Instagram uttalar hon sig om vad hon gjort och inte.
”Det är precis det jag använder mig av! Så det så”.

Paret Hans Wahlgren och Christina Schollin är kärnan till den välkända familjen Wahlgren-Ingrosso.

Det är inte många i landet som har missat den omtalade familjen med deras olika talanger och härliga personligheter – som ständigt syns i flera olika mediala sammanhang.

Christina och Hans har tillsammans fyra barn. Tre av dem syns ständigt i offentligheten, Pernilla Wahlgren, Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren. Inte nog med dessa kändisbarn så är även flera av Christina och Hans barnbarn framgångsrika i Sverige: Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso.

GICK FEL Därför ljög Magdalena om skönhetsingreppet

Christina Schollins svar om ansiktslyft

Men att ständigt vara i rampljuset kan såklart ha sina nackdelar också. Dessa blir hela tiden upplysta så fort de gör något följarna och tittarna inte gillar. De får även en hel del kommenterar om sitt utseende. Nu är det Christina som fått en fråga, som hon väljer att ta upp på sin Instagram. Hon får nämligen en hel del frågor och kommentarer kring om hon sprutat in botox i ansiktet.

”Jag fick en kommentar som jag blev så glad över - se nästa bilder! Jag tackar för de fina orden och passar på att dementera påståendet att jag kanske gjort ansiktslyft och botox. ”

Christina Schollin har inte använt botox

Hon delar med sig av en bild där det står hur man ska leva för att man ska få resultat av ”naturlig botox”, som hon kallar det. Det är en lista med olika tips man ska göra, som att träna tre gånger i veckan och sola med solkräm. Christina fortsätter inlägget med att dementera att hon inte injicerat botox.

”Det har jag Inte! Se även nästa bild där ni får tips om ”Naturlig Botox”. Det är precis det jag använder mig av! Så det så”.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Idol-Lana Sulhavs relation till Snabba cash-Evin Ahmad

LÄS OCKSÅ: Sylvia Oti Kingsford om sin pappa Steve Kekana: ”Han är inte död”

SENASTE NYTT!