Bianca Ingrosso berättar: Han är killen jag kysste på kräftskivan

Bianca Ingrosso avslöjar vem hon kysste under en video
Exklusivt

I en av Bianca Ingrossos vloggar kan man se att hon kysste någon annan än Phillipe Cohen. Men vem är denna okända man?
Nu berättar Bianca Ingrosso för Hänt.
– Det är en av mina..., säger hon.
Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en av Sveriges hetaste nöjesprofiler. Förutom tv-personlighet i den egna serien Wahlgrens värld är hon även entreprenör och influencer. För ett par år sedan prisades hon dessutom med mamma Pernilla Wahlgren på tv-galan Kristallen i kategorierna Årets program och Årets tv-personlighet.

Sedan flera år tillbaka är hon även en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang. Och har genom åren även hyllats för andra insatser, exempelvis hennes sommarprat i P1. Hon delar även med sig av sitt liv på Youtube och i en av de senaste vloggarna kysser hon en okänd kille. Men vem är han? Nu berättar Bianca för Hänt vem det är!

Exklusivt
INLAGD Ellinor akut till sjukhus med nyfödda dottern

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens relation – gjort slut sju gånger

Bianca delar även med sig av privatlivet i Wahlgrens värld. Och i den tionde säsongen som hade premiär tidigare i höstas berättade hon om sina känslor över att ha gjort slut med Phillipe Cohen.

De har gjort slut sammanlagt sju gånger och blivit ihop åtta. Idag är de ett par – igen, då de hittat tillbaka till varandra och i en frågestund på Youtube berättade hon anledningen.

– Jag tror att man bara har en dragningskraft till vissa. Man har väldigt svårt att komma över, man vill inte att det ska ta slut och man vill bara att det ska vara bra, och då vill man ju också tillbaka. Man har ju en sån person i livet. Jag och Phillipe har en enorm dragningskraft till varandra. Men det har inte varit lätt kan jag säga, berättade hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso berättar för Hänt: Han är killen jag kysste

Bianca var nyligen på en kräftskiva som hon vloggade ifrån och publicerade på Youtube, i videon syntes hon även kyssa en okänd man som var delvis censurerad.

Kyssvideon.

Skärmdump från Bianca Ingrossos vlogg.

FOTO: Youtube

När Hänt frågar Bianca ifall det kan vara kompisen Ludvig Tungården som hon kysst bekräftar hon att det är Ludvig som är killen på videon. Han är dessutom lillebror till influencern och kläddesignern Petra Tungården. Nedan syns han på en bild.

Han har synts till i flera sammanhang med olika influencers, bland andra med Biancas assistent Lovisa Worge. Ludvig är alltså en vän till Bianca, förklarar hon för Hänt.

– Haha, ja det är en av mina bästa killkompisar som är gay, berättar Bianca Ingrosso.

LÄS OCKSÅ: Leo Hellenius oigenkännlig – nya bilden på David och Renées son

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar alla deltagare i Bachelor 2021 – se hela lönelistan

FOTO: Olle Sporrong/Expressen // Youtube

SENASTE NYTT!