ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso berättar: Han är killen jag kysste på kräftskivan

27 sep, 2021 
Bianca Ingrosso avslöjar vem hon kysste under en video
I en av Bianca Ingrossos vloggar kan man se att hon kysste någon annan än Phillipe Cohen. Men vem är denna okända man?
Nu berättar Bianca Ingrosso för Hänt.
– Det är en av mina..., säger hon.
Annons
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”Brand logo
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”

Bianca Ingrosso är en av Sveriges hetaste nöjesprofiler. Förutom tv-personlighet i den egna serien Wahlgrens värld är hon även entreprenör och influencer. För ett par år sedan prisades hon dessutom med mamma Pernilla Wahlgren på tv-galan Kristallen i kategorierna Årets program och Årets tv-personlighet.

Sedan flera år tillbaka är hon även en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang. Och har genom åren även hyllats för andra insatser, exempelvis hennes sommarprat i P1. Hon delar även med sig av sitt liv på Youtube och i en av de senaste vloggarna kysser hon en okänd kille. Men vem är han? Nu berättar Bianca för Hänt vem det är!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens relation – gjort slut sju gånger

Bianca delar även med sig av privatlivet i Wahlgrens värld. Och i den tionde säsongen som hade premiär tidigare i höstas berättade hon om sina känslor över att ha gjort slut med Phillipe Cohen.

De har gjort slut sammanlagt sju gånger och blivit ihop åtta. Idag är de ett par – igen, då de hittat tillbaka till varandra och i en frågestund på Youtube berättade hon anledningen.

Annons

– Jag tror att man bara har en dragningskraft till vissa. Man har väldigt svårt att komma över, man vill inte att det ska ta slut och man vill bara att det ska vara bra, och då vill man ju också tillbaka. Man har ju en sån person i livet. Jag och Phillipe har en enorm dragningskraft till varandra. Men det har inte varit lätt kan jag säga, berättade hon då.

Bianca Ingrosso berättar för Hänt: Han är killen jag kysste

Bianca var nyligen på en kräftskiva som hon vloggade ifrån och publicerade på Youtube, i videon syntes hon även kyssa en okänd man som var delvis censurerad.

Kyssvideon.
Skärmdump från Bianca Ingrossos vlogg.

När Hänt frågar Bianca ifall det kan vara kompisen Ludvig Tungården som hon kysst bekräftar hon att det är Ludvig som är killen på videon. Han är dessutom lillebror till influencern och kläddesignern Petra Tungården. Nedan syns han på en bild.

Han har synts till i flera sammanhang med olika influencers, bland andra med Biancas assistent Lovisa Worge. Ludvig är alltså en vän till Bianca, förklarar hon för Hänt.

– Haha, ja det är en av mina bästa killkompisar som är gay, berättar Bianca Ingrosso.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen // Youtube

Annons