LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Leo Hellenius oigenkännlig – nya bilden på David och Renées son

27 sep, 2021 
David Hellenius och sonen Leon Hellenius
David Hellenius och Renée Nybergs son Leo Hellenius har gjort succé i tv-rutan.
Men sedan sin medverkan i julkalendern för ett par år sedan har det varit tyst från Leo – fram tills nu!
Annons
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion härBrand logo
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion här

Renée Nyberg och David Hellenius har tillsammans sonen Leo Hellenius, 15. Han gick tidigare i sina föräldrars fotspår och syntes en hel del i rampljuset – främst i tv-rutan.

Du minns väl att Leo medverkade i julkalendern Selmas saga år 2016 och succén Finaste familjen? Huvudrollen i julkalendern var dessutom något som sonen fick genom sin pappa David, detta efter att han publicerat olika videor och ”kaxiga” sketcher på Leo på Instagram. Men efter julkalendern har vi inte sett så mycket av Leo fram tills nu! För du visste väl att han är en fena på fotboll?

Så höll David Hellenius och Renée Nyberg sin relation hemlig

Innan Renée träffade David var hon gift med Jan Zachrisson och tillsammans fick de två barn. Dottern Emma Zachrisson, 25, och sonen Tom Zachrisson, 20.

När David och Renée började träffa varandra smög duon med sin kärlek. Faktum är att David fick smyga ner i källaren på Renées bostad där de träffades i smyg utan att någon kunde se dem.

Annons

För när David och Renée då började dejta hade Renée redan en familj, och anledningen till att David tvingades bo i källaren var för att hon inte kände sig redo att introducera honom för sina barn.

– Han fick bo i källaren i ett år för att jag inte var riktigt helt säker på om det vore något att visa upp för barnen, berättade Renée i det egna programmet Renées brygga.

Leo Hellenius karriärbyte – satsar på att bli fotbollsproffs

I våras gästade David Hellenius P4 Extra för en intervju. Där avslöjade han att sonen Leo numera har en annan hobby än att skådespela – och det handlar om fotboll, som Leo är oerhört skicklig på.

– Vi har ju en son som spelar mycket fotboll. Det har varit lugnare det här året, men det är mycket skjutsande och så är man själv engagerade. Det är mitt riktiga jobb på helgerna. Annars är vi som många andra, vi har landställe och så, ett ganska lugnt liv, sa David Hellenius då.

Annons

Och Leo har nu lagt upp en bild på sig själv och berättat om att han gjort sin första landskamp för Sverige – och visst har han vuxit upp!

”Stolt och glad över att få göra min första landskamp”, skriver han.

Flera stöttar nu Leo i kommentarerna och är imponerade. Bland andra TV4-profilen Tilde de Paula Eby som skriver: ”Jag med!!! Superstolt och Superglad!”

Även författaren Mia Törnblom kommenterar: ”Wow! Grattis!! Så otroligt stort”

All lycka till Leo Hellenius!

FOTO: Stefan Jerrevång/TT / Jonas Ekströmer/TT

Annons