TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför gick Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tillbaka till varandra

05 sep, 2021 
Lovisa Ström
Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen
Det var i maj som Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe Cohen var ett par igen efter att de gått skilda vägar.
Nu berättar entreprenören vad det var som fick dem att försöka ännu en gång.
– Det har inte varit lätt kan jag säga, säger hon.
Annons
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”Brand logo
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett av Sveriges hetaste kändispar och har en minst sagt händelserik historia bakom sig. Genom åren har de gjort slut och blivit tillsammans ett flertal gånger, och tidigare i år bekräftade Bianca att de blivit ett par ännu en gång.

Nu berättar influencern vad det var som gjorde att de gick tillbaka till varandra.

Bianca Ingrossos sorg efter uppbrottet från Phillipe Cohen

Att gå igenom ett uppbrott är sällan enkelt och på Bianca Ingrossos Youtube-kanal har hon tidigare varit öppen med att det varit tufft. Tidigare i år berättade hon för sina följare att det inte var ett enkelt beslut att gå skilda vägar, men att det var det som behövdes då.

– Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre. Det var väldigt många månader sen vi gick ur vår relation och jag har mått till och från bra och dåligt, sa hon då och fortsatte:

– Jag kommer för alltid att älska Phillipe. Han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra.

Annons

Därför gick Bianca och Phillipe tillbaka till varandra

Det har nu gått flera månader sedan de blev ett par igen och under en frågestund på Youtube berättar Bianca vad det var som fick dem att försöka ännu en gång.

– Jag tror att man bara har en dragningskraft till vissa. Man har väldigt svårt att komma över, man vill inte att det ska ta slut och man vill bara att det ska vara bra, och då vill man ju också tillbaka. Man har ju en sån person i livet. Jag och Phillipe har en enorm dragningskraft till varandra. Men det har inte varit lätt kan jag säga, säger hon.

Bianca berättar också att de har synkat känslomässigt när de varit ifrån varandra, och att de har velat försöka igen exakt samtidigt.

– Under tiden som vi gör slut så lyckas vi känna att det var rätt beslut samtidigt men vi lyckas också sakna varandra exakt samtidigt.

Annons

Hon fortsätter:

– Och vi båda lever ju i den här världen nu och oavsett om han vill det eller inte så är han ju känd nu. Och det är svårt att förstå hur den här världen fungerar om man inte har känt varandra innan.

Och där kliver Pernilla Wahlgren in.

– Precis, det finns ju ingen som känner dig bättre egentligen från den du var innan du blev känd än Phillipe. Ni har en grundkärlek till varandra, säger hon.

Annons