Bianca Ingrossos hårda ord om Pernilla Wahlgrens hus i Nyhetsmorgon

PERNILLA WAHLGREN OCH BIANCA INGROSSO

I veckan gästade Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren Nyhetsmorgon för att prata om den kommande säsongen av Wahlgrens värld.
Då passade Bianca på att ge sin bild av Pernillas hus.
– Du har förstört charmen, säger hon till sin mamma i direktsändning.

Bianca Ingrosso, 26, och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, är aktuella med en ny säsong av deras omtyckta realityserie Wahlgrens värld. Det blir deras tionde säsong tillsammans och de firar alltså jubileum.

Bianca och Pernilla har tidigare avslöjat att säsongen kommer bjuda på allt och lite till. Både skratt, tårar dejting och hjärtesorg. Pernilla kommer ge sig ut på jakt efter kärleken efter alla år som singel, något som både Bianca och Pernilla tror kommer uppskattas av tittarna.

När duon gästade Nyhetsmorgon pratade de om nya säsongen – och Bianca passade på att ge sin syn på saken om Pernillas hus, som hon nu har sålt.

Exklusivt
FÖRÄLDRAR Bonde-Susannas avgörande barnbeslut

Bianca Ingrosso om nya säsongen av Wahlgrens värld

Bianca och Pernilla är numera så kameravana att de inte ens märker att de blir filmade. Ofta har de fyra till fem personer runt omkring sig när de spelar in. Bianca har dock uttryckt att hon tycker det är lite jobbigt att filma på stan, då det drar till sig en del uppmärksamhet.

I ett pressmeddelande beskrev Bianca nya säsongen och avslöjade att mor och dotter-relationen har svajat under inspelningen.

– Min och mammas relation har varit en bergochdalbana, samtidigt som vi såklart också haft väldigt kul. Men det är många som känner igen sig i att vara en stor familj, men ändå känna sig ensam, säger Bianca.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Bianca om Pernillas hus – orden i direktsändning: ”Du har förstört”

När Pernilla och Bianca gästade Nyhetsmorgon i veckan avslöjade de att Pernilla Wahlgren nu har sålt sitt hus på Lidingö. Hon håller nämligen på att bygga ett nytt drömhus på samma ö som kommer vara nästan dubbelt så stort.

Bianca Ingrosso passade då på att berätta vad hon tycker om Pernillas numera ”gamla” hus.

– Jag har aldrig varit så lycklig som jag flyttade därifrån, du har förstört charmen i huset, säger Bianca i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Det är så roligt, du ska alltid förflytta alla saker.

Pernilla har varit öppen med att hon har ett stökigt hem och att hon tenderar att samla på sig högar med olika saker i huset.

– Jag är högarnas mästare, säger Pernilla Wahlgren i Nyhetsmorgon.

Samtidigt avslöjar Bianca att måendet under inspelningen kanske inte var det bästa, men att Pernilla däremot haft en roligare tid – främst på grund av dejtandet med Christian Bauer, 55, som numera är Pernillas pojkvän.

– Jag hade en tuff vår, och du en rolig vår för du träffade ju kille, säger Bianca.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första offentliga ord till Hanna Ferm efter romansen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om nya livet med Phillipe Cohen – kampen efter återföreningen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!