Dag Tolstoy bekräftar romansen med Alexandra Teorell

Dag Tolstoy

Dag Tolstoy har träffat kärleken.
Nu visar han upp sin nya romans på röda mattan.
– Det är min dejt, säger han till Hänt.

Dag Tolstoy, 28, är Instagram-komikern med över 100 000 följare. Han slog igenom på Tik tok för över ett år sedan och har sedan dess fortsatt leverera viral succé efter succé. Men förutom att vara rolig på Instagram har han även varit med i tävlingsprogrammet Farmen. I en intervju i Nyhetsmorgon berättar han hur det kommer sig att han sökte.

– Jag ville utmana mig lite. Testa på något nytt och så var det bara väldigt spännande med en stor tv-produktion tyckte jag, säger han.

Sedan Dag klev in i rampljuset har det spekulerats en hel del i hans kärleksliv. Och nu kan han äntligen bekräfta hur det faktiskt ligger till.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Instagramprofilens romansrykte med influencern

Tidigare i år började följarna spekulera kring ifall det fanns en romans mellan Dag och influencern Anna Winck. Detta efter att många noterat att Dag gillat och kommenterat många av hennes bilder. I en intervju med Hänt bekräftade han sedan att han dejtade någon, men var tydlig med att han däremot ville hålla sitt kärleksliv privat.

Sedan dess har varken Anna eller Dag lagt ut något som bekräftat att de har en relation med varandra. Men nu kan Hänt meddela att deras eventuella relation är avslutad. Idag har komikern nämligen en annan romans.

Dag Tolstoy bekräftar romansen med Alexandra Teorell

Det var på Rockbjörnen förra veckan som många reagerade på att Dag kom in på röda mattan med ett sällskap, och då de stod och höll om varandra krävdes det inte många sekunder för att förstå att de är mer än bara vänner. I en intervju med Hänt bekräftade komikern även att så är fallet.

Vem är tjejen du är här med ikväll?

– Det är min dejt ikväll.

Är det något mer än vänskap mellan er?

– Det återstår att se. Om det är något så är det något, sa han då.

Här är Dag med sina nya dejt Alexandra Teorell.

Alexandra Teorell, Dag Tolstoy Rockbjörnen 2021Stockholm 2021-08-22Foto: Karin Törnblom / TT / kod 2377

Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisk bekräftar relationen – har ny pojkvän

LÄS OCKSÅ: Emma Igelströms namnval till nyfödde sonen – det heter pojken