TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Emma Igelströms namnval till nyfödde sonen – det heter pojken

30 aug, 2021 
Emma Igelström med sonen Loui

Före detta elitsimmerskan Emma Igelström och kärleken Adam Kjellström har blivit föräldrar till en liten son.
Nu avslöjar Emma namnvalet!

Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Elitsimmerskan Emma Igelström, 41, och kärleken Adam Kjellström har fått en liten son. Att bli gravid ännu en gång var inte självklart för Emma, som för två år sedan drabbades av en tumör i livmodern.

Men Emma hade tur då tumören var godartad och hon blev gravid mot alla odds . Och nu har paret välkomnat lilla sonen som även har fått ett namn, vilket Emma nu avslöjar på Instagram

Emma Igelström om tumören: ”Haft en överjävlig smärta”

I mars 2019 valde Emma att berätta om att hon drabbats av en tumör. Den var godartad, men ett år efter operationen drabbades Emma Igelström av magsmärtor och det visade sig vara ytterligare en tumör, även den godartad.

”Jag är så trött på att låtsas som att det är bra hela tiden. I sju månader har jag kämpat. Kan vara de längsta månaderna i hela mitt liv. Det tog längre tid i vården än vad jag trott va möjligt. Men jag visste att något var fel. Jag känner min kropp.

Annons

”Men nu är det äntligen upplopp. Om några veckor ska skiten bort.Jag har en tumör i min livmoder. En snäll sort säger de. Jag är inte rädd för tumörer. Rädslan över det är inte kämpig. Inte ett dugg. Jag har under sju månader haft en överjävlig smärta under menstruationen som numera varar två veckor”, skrev Emma då.

Emma Igelström har fått en son – avslöjar ovanliga namnvalet

För en vecka sedan fick Emma Igelström en son med kärleken Adam. Emma har dessutom ett barn sedan tidigare. Förlossningen var ett planerat kejsarsnitt med tanke på Emmas historia med tumörer. Allting gick bra och paret fick välkomna lilla sonen på bästa möjliga sätt.

”Tjäna killen! Med ett planerat snitt (efter mina tumörer) kom han idag kl 08:23. Allt har gått jättebra. Förlossningen i Varberg. Vilka vårdhjältar. TACK!”, skrev Emma efter att sonen kommit till världen.

Nu avslöjar Emma vilket namn de har gett sonen, och det är inget mindre än Loui. Med stavningen Emma angivit är det 1593 personer som har Loui som tilltalsnamn i Sverige, enligt statistik från SCB.

Lördagshänger med Loui, skriver Emma till en bild på henne och sonen.

Flera följare är glada för Emmas skull. ”Vilket underbart häng”, hälsar en.

En annan skriver: ”Så underbart!! Stort grattis!!”

FOTO: Christine Olsson/TT / Instagram

Annons