Hanna Hedlund hyllas efter beslutet för dottern Ida

Hanna Hedlund dottern Ida

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har barnen Ida, Love och Saga.
Nu hyllas Hanna efter beslutet för äldsta dottern.
”Så oerhört generöst”, skriver en följare.

Det var i början av sommaren som det plötsliga beskedet om att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck bestämt sig för att gå skilda vägar nådde det svenska folket. De hade då varit ett par i över tjugo år och den plötsliga nyheten fick därför hela nöjessverige att stanna upp.

Under sina år tillsammans fick de även barnen Ida, Love och Saga, men precis som för många andra nådde även Hanna och Martins kärlekshistoria sitt slut och i ett inlägg på Instagram berättade de båda om hur situationen låg till.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, skrev de då.

Nu har Hanna tagit ett beslut för äldsta dottern som har fått många att reagera.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlunds sommar med barnen

Sedan det tidigare paret gick ut med deras skilsmässa har de spenderat sommaren på varsitt håll, och på deras respektive Instagramkonton har man kunnat följa deras olika äventyr.

Hanna har bland annat delat med sig av en hel del saker som hon gjort med barnen, och där det har varit alltifrån att tälta tillsammans till att äta goda middagar och bara njuta av varandras sällskap. I slutet av sommaren tackade hon även den lilla familjen för de fina dagarna och skrev att hon också ser fram emot hösten.

”Primadonnan och hennes undersåtar! Vilken sommar! Vilka ungar! Men liiiite skönt med rutiner också”, skrev hon då.

Starka reaktioner efter Hanna Hedlunds beslut för dottern Ida

Men bara för att sommaren är över slutar det inte hända roliga saker för det. I ett inlägg på Instagram berättar nämligen Hanna nu att äldsta dottern Ida och hennes band Paraply har haft en spelning i deras trädgård. Och kvällen verkade ha blivit en minst sagt succé.

”Vilken total lycka att få en spelning i sin trädgård! Vi är lyckliga vi som hörde er först! Ja, jag är partisk men också musikalisk!”, skriver Hanna under en video på dottern och hennes band.

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar Hanna för att hon har gjort detta möjligt.

”Framförallt gillar jag att du upplät ditt hem och trädgård till dessa duktiga ungdomar så de kan få spela och vara!”, skriver bland annat en följare.

”Så oerhört generöst av dig att upplåta ditt hus och din trädgård till denna underbara och oförglömliga konsert!! Stort tack! Fantastiskt!!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists kärlekslängtan – efter alla år som singel

LÄS OCKSÅ: Därför gick Jenny Alversjö och Patrik Larsson skilda vägar – efter 10 år som gifta