TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carola Häggkvists kärlekslängtan – efter alla år som singel

29 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist har varit singel i snart två år. Nu berättar artisten att hon har börjat dejta igen och är på jakt efter den stora kärleken.
”Mer tillfreds i tvåsamheten”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna härBrand logo
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här

För två år sedan separerade artisten Carola Häggkvist, 54, med dåvarande pojkvän Jimmy Källqvist och sedan dess har hon levt ensam med sina två barn, Amadeus och Zoe.

Carola har tid för dejting igen

”Nu har jag t.o.m. haft lite tid över att gå in på några dejtingsidor igen. Nu när jag inte har massa jobb och deadlines hängandes över mig.”

Artisten berättar att hon nu finns på dejtingappen Tinder, men hon klagar på de män som inte kan ta bra bilder på sig själva.

”Haft över 10.000 likes på Tinder så det går ju inte att hinna titta igenom alla profiler.. blir ju helt villrådig. Och cirka en procent är kanske intressant att öppna.. man vill ju inte vara för snabb med att döma ut dem men de flesta män kan ju inte ta BRA BILDER!!”, skriver hon.

Annons

Carolas längtan efter kärlek

I ett senare Instagraminlägg har Carola lagt ut flera bilder på sig själv när hon luktar på blommor i Steninge slottspark, hon lägger även ut en längre text i samband med bilden och fortsätter på dejtingspåret – men denna gången går hon lite djupare och pratar om kärlek och hur man träffar den rätta.

”En del säger att "han kommer när man minns anar det." En del säger att man bör "tala ut / visualisera vem det är man söker".. En del tror på att knäppa sina händer och be, en del tror på via sina vänskaps kontakter, en del tror på dejting sidor... Jag är nog en blandning av allt detta plus att jag tror på rätt tajming!”, skriver artisten.

Hon skriver också att hon vill hitta någon, hon vill leva med någon i framtiden så hon slipper vara ensam.

”Men tror mig veta att jag i långa loppet skulle bli mer tillfreds i tvåsamhet i framtiden än att vara och bära allt själv. Inte minst för barnens skull så är det fint med två vuxna i ett hem, det tror jag på! Jag hejar fortfarande på familjen. Kärlek och hopp till oss alla!”

FOTO: Cornelia Nordström/TT, Carola Häggkvist/Instagram

Annons