Benjamin Ingrossos första offentliga ord till Hanna Ferm efter romansen

Benjamin Ingrosso och Hanna Ferm

Det var förra veckan som Bianca Ingrosso avslöjade att Benjamin Ingrosso och Hanna Ferm haft en romans.
Nu uttalar sig Benjamin offentligt till Hanna – läs vad han sa här!

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges hetaste kändisar just nu och det är inte konstigt då hans låtar fortsätter att toppa listorna vecka efter vecka, men det är inte bara hans otroliga musikaliska framgång som är ett hett samtalsämne.

Hans privatliv har även det prytt löpsedlarna sedan en tid tillbaka, inte minst efter att han och ex-flickvännen Linnea Widmark valde att gå skilda vägar för drygt två år sedan.

Trots att hans kärleksliv har varit ett intressant samtalsämne i media så menar Benjamin själv att han inte hinner fokusera på att dejta. I en intervju med Nöjesguiden berättade Benjamin om vilka svårigheter han känner kring att dejta:

– Jag är faktiskt rädd för att dejta. Det är kanske för att jag tror att folk har en bild av mig som jag måste leva upp till. Man måste alltid prestera på en dejt. Nu har jag spelat in mitt program och gjort musik hela vintern. När jag kommer hem då vill jag lägga mig i soffan och bara vara Benjamin. Jag hinner inte fokusera så mycket på att dejta.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

MAMMA Emma avslöjar namnvalet till nyfödde sonen

Bianca Ingrossos uttalande om Benjamins och Hanna Ferms relation

Det var i förra veckans avsnitt av podcasten Två meter dumheter som drivs av Emilio Araya och Rosanna Charles som storasystern Bianca Ingrosso avslöjade att Benjamin och artisten Hanna Ferm legat med varandra.

Tv-profilen nämner då att hon och artisten Johan Gunterberg legat med varandra för flera år sedan men att det nu ryktas om att han dejtar artisten Hanna Ferm, i samband med det berättar hon även att Hanna och hennes lillebror Benjamin har legat med varandra:

– Hon har legat med Benjamin.

– Men vem har inte legat med Benjamin, svarar då Rosanna och Emilio skämtsamt.

Benjamin Ingrossos första offentliga ord till Hanna Ferm efter avslöjade relationen

Efter att Bianca avslöjat Benjamin och Hannas okända detalj i deras relation så kommenterade Benjamin under Hannas bild på Instagram.

Det var förra veckan som Hanna lade ut en bild där hennes låt För evigt ligger etta på svensktoppen och under bilden tackade hon sina följare för att de fortsätter lyssna på hennes låt:

”Wow Etta på svensktoppen! Ni bara fortsätter o fortsätter lyssna. Kan knappt greppa det. Ni är otroliga!!!!!!” Skrev Hanna Ferm.

Under bilden kommenterade Benjamin:

”Grattis!!!” Skrev han i kommentarsfältet som är hans första offentliga ord sedan Biancas avslöjande om deras relation.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om nya livet med Phillipe Cohen – kampen efter återföreningen

LÄS OCKSÅ: Efter fem-profilen Axel Pileby visar upp de hemliga tatueringarna

FOTO: Hanna Ferm/Instagram, Karin Törnblom/TT