Här kysser Bianca Ingrosso okänd man under kräftskivan

Bianca Ingrosso kyss S

I Bianca Ingrossos senaste video på Youtube syns hon hångla med en okänd man under en privat fest.
Se bilderna från händelsen här!
Slå på ljud

Med över 400.000 prenumeranter är Bianca Ingrosso en av Sveriges största Youtube-profiler, och på hennes kanal tar hon med sig följarna i sin vardag med allt vad det innebär.

I hennes senaste video fick man följa med när hon var på sin kompis årliga kräftskiva. Men mitt under festen fick tittarna ta del av något som de inte var beredda på.

Här är Biancas kyss med okända mannen.

Bianca Ingrosso om relationen till pojkvännen Phillipe Cohen

På kanalen brukar hon också vara öppen om sin relation med pojkvännen Phillipe Cohen, och tidigare i år när de bestämde sig för att gå skilda vägar valde hon därför att prata om det i vloggen.

– Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre. Det var väldigt många månader sen vi gick ur vår relation, sa Bianca då och fortsatte:

– Jag kommer för alltid att älska Phillipe. Han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra.

Men idag är de ett par igen och under en frågestund på Youtube berättade Bianca vad det var som fick dem att hitta tillbaka igen.

TITTARILSKA Alexander möts av stark kritik efter uttalandet i Idol

– Jag tror att man bara har en dragningskraft till vissa. Man har väldigt svårt att komma över, man vill inte att det ska ta slut och man vill bara att det ska vara bra, och då vill man ju också tillbaka. Man har ju en sån person i livet. Jag och Phillipe har en enorm dragningskraft till varandra, sa hon då.

Här kysser Bianca okänd man på festen

I Biancas senaste vlogg tar hon med tittarna på fest, och det är då en mystisk man plötsligt dyker upp. En av Biancas vänner säger då att hon och mannen ska hångla, vilket de till synes ser ut att göra innan Bianca säger:

– För vloggens skull sträckte jag bara ut tungan.

Nedan följer bilder från Youtube videon som Bianca Ingrosso själv delade med sig av:

Foto: Bianca Ingrosso/Youtube

Foto: Bianca Ingrosso/Youtube

Foto: Bianca Ingrosso/Youtube

LÄS OCKSÅ: ”Gift vid första”-Jacob Claesson gifter sig med nya kärleken Ani

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholts bild med tvillingarna och pojkvännen Fredric Palmqvist

FOTO: Bianca Ingrosso/Youtube

SENASTE NYTT!