ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Ellinor Bjurström akut till sjukhus med nyfödda dottern Novali

27 sep, 2021 
Ellinor Bjurström till sjukhuset med dottern Novali
Ellinor Bjurström fick åka in akut till sjukhuset med sin nyfödda dotter Novali efter att hon drabbats av andningssvårigheter.
Nu berättar Ellinor om den dramatiska upplevelsen.
– Jag åkte in för att hon andades med hela kroppen, berättar Ellinor för Hänt.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson välkomnade i augusti en liten dotter till världen som fick namnet Novali. Sedan tidigare har de sonen Aaron tillsammans och bor i en villa i Åkersberga, strax utanför Stockholm.

Dottern Novalis förlossning blev mer problematisk än vad Ellinor hade räknat med då det blev akut kejsarsnitt. Idag är Novali strax över sex veckor gammal och allt har gått bra – fram tills nu. Ellinor har nämligen behövt åka in akut till sjukhuset med lilla Novali.

Ellinor Bjurström separerades från Novali efter förlossningen

Efter kejsarsnittet och operationen var Ellinor tvungen att tas till en annan avdelning på sjukhuset. Detta för att se till att bedövningen gick ur kroppen. Men varken dottern eller Jimmy fick följa med henne under tiden. Ellinor blev därav oerhört ledsen och kände sig ensam.

”Denna bild är tagen ca 30 minuter efter att Novali föddes. Det ni ser är en ensam, förvirrad, nybliven mamma med känslorna överallt. Anledningen till att jag var ensam och ledsen var att varken Novali eller Jimmy fick vara med mig där. Jimmy fick ta Novali och åka upp till rummet och jag fick ligga i sängen i ca 2-3 timmar och vänta på att känna mina ben igen”, skrev hon på Instagram vid tillfället.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Det blev rejält känslosamt för Ellinor Bjurström, som inte fick umgås med Novali på flera timmar efter kejsarsnittet.

Ellinors dotter Novali inlagd på sjukhus – drabbad av RS-viruset

Nu drabbas Ellinor av ytterligare ett bakslag med nyfödda Novali. Under gårdagen fick flickan svårt att andas och Ellinor valde då att ringa vårdupplysningen, som gav henne rådet att åka in till sjukhus.

Läkarna kunde senare konstatera att Novalis andningsproblem orsakats av RS-viruset. För Hänt berättar Ellinor nu att de mår bra trots omständigheterna.

– Vi mår bra, vi är i trygga händer. Fick precis positivt svar på RS virus. Jag åkte in för att hon andades med hela kroppen och det kändes ansträngt, berättar hon för Hänt.

Hon har även beskrivit känslorna för sina följare och förklarat att det är jobbigt just nu i och med att hon är så orolig för Novali.

Ellinor med dottern Novali.

På Instagram story skriver Ellinor Bjurström: ”Så jäkla trött. Finns inga ord. Men kan ju inte slappna av och sova...”

Ellinor berättade även för följarna under natten att Jimmy inte fick följa med in till sjukhuset.


Vi önskar dig allt gott Ellinor, och att Novali kryar på sig!

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons