Ellinor Bjurström akut till sjukhus med nyfödda dottern Novali

Ellinor Bjurström till sjukhuset med dottern Novali
Exklusivt

Ellinor Bjurström fick åka in akut till sjukhuset med sin nyfödda dotter Novali efter att hon drabbats av andningssvårigheter.
Nu berättar Ellinor om den dramatiska upplevelsen.
– Jag åkte in för att hon andades med hela kroppen, berättar Ellinor för Hänt.
Slå på ljud

Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson välkomnade i augusti en liten dotter till världen som fick namnet Novali. Sedan tidigare har de sonen Aaron tillsammans och bor i en villa i Åkersberga, strax utanför Stockholm.

Dottern Novalis förlossning blev mer problematisk än vad Ellinor hade räknat med då det blev akut kejsarsnitt. Idag är Novali strax över sex veckor gammal och allt har gått bra – fram tills nu. Ellinor har nämligen behövt åka in akut till sjukhuset med lilla Novali.

VUXIT UPP Leo Hellenius oigenkännlig – nya bilden visar

Ellinor Bjurström separerades från Novali efter förlossningen

Efter kejsarsnittet och operationen var Ellinor tvungen att tas till en annan avdelning på sjukhuset. Detta för att se till att bedövningen gick ur kroppen. Men varken dottern eller Jimmy fick följa med henne under tiden. Ellinor blev därav oerhört ledsen och kände sig ensam.

”Denna bild är tagen ca 30 minuter efter att Novali föddes. Det ni ser är en ensam, förvirrad, nybliven mamma med känslorna överallt. Anledningen till att jag var ensam och ledsen var att varken Novali eller Jimmy fick vara med mig där. Jimmy fick ta Novali och åka upp till rummet och jag fick ligga i sängen i ca 2-3 timmar och vänta på att känna mina ben igen”, skrev hon på Instagram vid tillfället.

Det blev rejält känslosamt för Ellinor Bjurström, som inte fick umgås med Novali på flera timmar efter kejsarsnittet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ellinors dotter Novali inlagd på sjukhus – drabbad av RS-viruset

Nu drabbas Ellinor av ytterligare ett bakslag med nyfödda Novali. Under gårdagen fick flickan svårt att andas och Ellinor valde då att ringa vårdupplysningen, som gav henne rådet att åka in till sjukhus.

Läkarna kunde senare konstatera att Novalis andningsproblem orsakats av RS-viruset. För Hänt berättar Ellinor nu att de mår bra trots omständigheterna.

– Vi mår bra, vi är i trygga händer. Fick precis positivt svar på RS virus. Jag åkte in för att hon andades med hela kroppen och det kändes ansträngt, berättar hon för Hänt.

Hon har även beskrivit känslorna för sina följare och förklarat att det är jobbigt just nu i och med att hon är så orolig för Novali.

Ellinor med dottern Novali.

FOTO: Instagram

På Instagram story skriver Ellinor Bjurström: ”Så jäkla trött. Finns inga ord. Men kan ju inte slappna av och sova...”

Ellinor berättade även för följarna under natten att Jimmy inte fick följa med in till sjukhuset.

FOTO: Instagram


Vi önskar dig allt gott Ellinor, och att Novali kryar på sig!

LÄS OCKSÅ: Ellinor Bjurströms kamp för att få bli fostermamma

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf och Jireel dejtar igen – bilderna visar återföreningen

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!