LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert halvvägs in i gravidteten – lyckan med dottern

29 sep, 2021 
CAROLINE KEJBERT
Bonde söker fru-paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt andra gemensamma barn till årsskiftet.
Nu har mer än halva graviditeten gått och nu delar Caroline med sig av den stora lyckan.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert, 31, och träffade sin bonde Joacim Rickling, 30, i Bonde söker fru 2017 och paret är ett riktigt praktexempel för hur lätt det kan vara när det känns rätt.

Faktum är att det sa "klick" direkt mellan dem och därför blev TV4-tittarna kanske inte så förvånade när Joacim till slut valde Caroline det i sista avsnittet av programmet. Sedan dess har mycket hänt för paret och idag väntar de sitt andra gemensamma barn!

Strax efter att kamerorna hade slocknat flyttade de ihop på Joacims gård, som ligger utanför Öresundsbro i Uppland. Det dröjde heller inte lång tid förrän deras första barn Wilda, 2, var på väg.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar tillökning igen

I juli i somras avslöjade bondeparet att de väntar sitt andra barn!

29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skrev Caroline då.

Annons

Och att det lilla syskonet är efterlängtat är en sak som är säker. Faktum är att Caroline till och med har börjat fundera på att skaffa ännu fler barn.

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”, berättade Caroline i en intervju med Hänt nyligen.

Joacim och Caroline har tagit reda på vilket kön bebisen i magen har, men denna nyhet väljer de att hålla på ett tag till. Namnvalet har de redan börjat diskutera, men även där kommer följarna att få vänta innan ett besked kommer.

Lyckan med dottern Wilda

Nu har mer än halva graviditeten gått och Caroline Kejbert firar det hela genom att pussa och krama på lilla Wilda.

”Imorgon springer vi in i vecka 22 och mer än halva graviditeten har gått puss för det!”, skriver Caroline på Instagram och visar upp de härliga stunderna med Wilda.

Tre veckor har gått sedan Caroline la upp bilden, vilket betyder att hon nu går in i vecka 25. Hon är alltså troligtvis beräknad att föda i början av januari 2022.

I kommentarsfältet kryllar det nu av glada följare som gratulerar till att halva graviditeten har passerat.

”Sååå spännande att få fortsätta följa Er ”bonde Saga”!!”, skriver en följare.

”Har det redan gått över halva tiden på din graviditet, vad fort det har gått”, skriver en annan.

FOTO: TV4/Instagram

Annons