JLC-medlemmen Jonas Fagerströms pappa har gått bort

28 sep, 2021 
JLC-Jonas Fagerström
Jonas Fagerström har drabbats av en tung familjesorg.
Detta gör nu att JLC-medlemmen tar en paus på obestämd tid.
”Men Jonas har själv sagt att han kommer tillbaka när han känner sig redo”, skriver gruppen.
Annons
10 kändisar som lämnat oss – så minns vi dem
10 kändisar som lämnat oss – så minns vi dem

JLC är en känd humor och musikgrupp som även driver en podcast. Trion består av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Deman och de har hållit ihop alla tre sedan start. Men nu kommer det tråkiga beskedet att Jonas kommer att vara borta på obestämd tid – då hans pappa gått bort.

Gruppen skriver:

”Vi tror att en del redan är medvetna om vad som hänt. Men vi tänker att det är bra att skriva här med igen för att påminna er. Den 17:e september gick Jonas pappa bort i svår cancer. Alla våra tankar går till Jonas och hans familj. Detta har såklart gjort så att Jonas kommer att vara borta på obestämd tid. Men Jonas har själv sagt att han kommer tillbaka när han känner sig redo. ”

Jonas Fagerströms ord om sorgen

Även Jonas själv har skrivit om sin stora sorg på Instagram.

”Idag är det en vecka sen du somnade in. I juni fick vi reda på att pappa hade cancer i bukspottkörteln och 4 månader senare så finns du inte kvar hos oss. Jag förstår inte att det är på riktigt? Det här händer inte? Jag har alltid varit stolt över dig pappa och pratat om dig som om du vore en superhjälte vars superkraft var ödmjukhet och vänlighet. Precis som jag ser upp till dig vill jag att Lowe ska se upp till mig. Jag saknar dig pappa Dra åt helvete cancer!”

Annons