ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

David Sundin om varför Babben Larsson saknades på Barncancergalan

28 sep, 2021 
BABBEN LARSSON, DAVID SUNDIN
Under Barncancergalan skulle priser delas ut till de bästa humorprogrammen i Sverige.
Babben Larssons Bäst i test var nominerad, men Babben var inte på plats.
Nu berättar kollegan David Sundin var hon höll hus.
Annons
Hör David Sundin berätta om sitt shoppingberoendeBrand logo
Hör David Sundin berätta om sitt shoppingberoende

Babben Larsson, 64, är en riktig drottning när det kommer till humor och hennes program Bäst i test gör succé varje år.

Däremot är Babben långt ifrån ensam om att medverka i Bäst i test på SVT. Kollegan David Sundin, 45, är alltid vid hennes sida och i studion är det alltid fullt av andra kända ansikten som sitter i den så kallade panelen.

Genom årens lopp har vi fått se personer som bland andra Johanna Nordström, Olof Wretling, Marika Carlsson, Claes Malmberg, Anders ”Ankan” Johansson, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Nassim Al Fakir, Morgan Alling och många fler.

De sitter i panelen i nya säsongen av Bäst i test

I vår är det dags för den sjätte säsongen av programmet och hittills är fyra deltagare är klara för programmet. Dessa är inga mindre än skådespelerskan och sångerskan Sussie Eriksson, 58, programledaren Sofia Dalén, 31, Youtubern Anis Don Demina, 28, och ståuppkomikern Marcus Berggren, 31.

Annons

Bäst i test började sändas redan år 2017 och har sedan dess fått motta flera ärofyllda och fina priser. Två år i rad har programmet nämligen prisats på Kristallengalan som Årets program år 2019 och Årets underhållningsprogram år 2020.

Förra året på Barncancergalan vann Bäst i test det ärofyllda priset Barnens pris, ett pris som David Sundin anser vara det mest ärofyllda.

– Det är dubbelt så kul att vara nominerad i två kategorier och också då den viktigaste kategorin, som är Barnens pris. Så hur det går i övrigt är inte superviktigt men Barnens pris känns som att det är det som gäller, säger David till Hänt innan prisutdelningen.

BABBEN LARSSON, KEYYO
Babben var på plats på galan år 2020.

Därför saknades Babben Larsson på Barncancergalan

När Best i test kammade hem Barnens pris 2020 var Babben givetvis på plats med hela gänget och lyckan var total när hon fick lyfta pokalen och tacka alla inblandade.

Annons

Det här året lös Babben Larsson däremot med sin frånvaro och när Hänt träffar David Sundin bakom kulisserna berättar han att Babben tyvärr inte kunde närvara.

– Hon kunde tyvärr inte vara här, så då är jag här. Jag är ju hennes assistent på många sätt, så då får jag vara här och hämta priser. Det går bra, säger David till Hänt och fortsätter:

– Vi funkar väldigt bra ihop, vi kompletterar varandra på ett bra sätt skulle jag säga.

FOTO: Ulrika Malm ULM, Karin Törnblom/TT

Annons