LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mia Parnevik visar upp stora familjelyckan med barnen – efter flytten från lyxvillan

22 jul, 2021 
Johanna Alm
Mia och Jesper Parnevik
Efter att ha sålt den stora villan i Florida njuter nu familjen Parnevik av semester i Sverige. På sin Instagram delar Mia Parnevik med sig av familjelyckan med Jesper Parnevik och barnen.
Annons
5 asker du vill veta om Philippa ParnevikBrand logo
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik

Det var tidigare i år som Mia Parnevik, 53, och Jesper Parnevik, 56, sålde den stora villan "Casa Mia" i Florida. Den berömda villan var 1300 kvadratmeter stor och hade både spa, pool och en biograf i sig. Då inga av barnen bor hemma längre har Mia och Jesper pratat om att sälja huset i många men inte förrän i vår kom den stora nyheten att den enorma villan var såld.

Men med facit i hand skulle de ha sålt den tidigare. Tidigare i vår kunde nämligen Hänt avslöja att det hade varit bättre att sälja huset för några år sedan då huset var värderat till över 100 miljoner kronor istället för 67 miljoner kronor som det landade på idag. Beslutet att vänta slutade med andra ord i en mångmiljonförlust för Mia och Jesper.

Däremot, när huset köptes för drygt 20 år sedan, så betalade paret en betydligt lägre summa, så på det sättet gjorde de ändå en vinst. Men faktum är att hade Jesper och Mia velat tjäna riktigt stora summor så skulle de ha sålt huset under 2009. Då var det nämligen värt nästintill 120 miljoner svenska kronor.

Annons

Det har spekulerats om en möjlig flytt till Sverige

Efter att de sålde lyxvillan i Jupiter, Florida, har det spekulerats en hel del om en eventuell flytt till Sverige för det kända paret. Tidigare i vår dementerade dottern Penny Parnevik dock ryktena när hon, i ett avsnitt av sin och systern Peg Parneviks podcast Pillowtalk, berättade att föräldrarna ska bo kvar i USA trots allt.

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå, sa hon då och fortsatte:

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet.

Men innan jakten på ett nytt boende i Florida börjar så har Mia och Jesper mellanlandat i deras hus på Värmdö strax utanför Stockholm. Tillsammans med barnen spenderar de sommaren i Sverige och både Peg, Penny, Philippa och den yngste i skaran Phoenix har synts till ute i huset. Efter uppbrottet från Filip Lamprecht har Peg visat upp en annan kille som hon dejtar på sina sociala medier och även han har varit med familjen på Djurö.

Annons

Mia Parnevik visar upp stora familjelyckan

Och efter att alla barnen har flyttat hemifrån är Jesper och Mia minst sagt lyckliga över att äntligen ha hela familjen samlad på ett och samma ställe igen. Mia är aktiv på sina sociala medier och uppdaterar flitigt med bilder och videos från hennes äventyr tillsammans med Jesper och resten av familjen och det går inte att ta miste om att hon minst sagt njuter av att ha alla runt sig.

FOTO: Mia Parnevik/Instagram

Annons