ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martin Stenmarck om varannan-vecka-livet efter skilsmässan från Hanna Hedlund

29 sep, 2021 
HANNA HEDLUND, MARTIN STENMARCK
Det var i juni som Martin Stenmarck och Hanna Hedlund meddelade att de går skilda vägar efter 23 år ihop.
Nu berättar Martin för Hänt hur vardagen funkar med barnen efter den stora förändringen.
Annons
Antingen eller med Martin StenmarckBrand logo
Antingen eller med Martin Stenmarck

Martin Stenmarck, 48, och Hanna Hedlund, 46, var ett par i över 23 år och tillsammans fick de barnen Ida, 17, Love, 14, och Saga, 9. Men i juni tidigare i år meddelade det tidigare paret att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

När Hanna och Martin gick ut med beskedet förklarade de att det var ett beslut de tagit tillsammans. Dessutom hade de prövat att bo på olika håll i ett halvår innan de tillslut tog beslutet och berättade för allmänheten.

I samma veva förklarade de också att de trots att de går skilda vägar kommer att fortsätta göra allt för barnens skull och att de skiljs åt som vänner. Sedan dess har de inte velat prata särskilt mycket om uppbrottet och Martin har tidigare förklarat för Hänt hur de ser på exponeringen.

”Vi har bestämt att inte diskutera nånting om separationen utanför familjen. Inklusive uppdelningar och sånt”, skrev han då till Hänt.

Hannas kommentar om kärlekslivet efter uppbrottet

Både Hanna och Martin har alltid haft många bollar i luften. I höst är Martin aktuell med ny musik och så småningom ska det även spelas in fler säsonger av Camilla Läckbergs dramaserie Lyckoviken.

Annons

Hanna å andra sida har också fullt upp. Förutom att jobba med Pernilla Wahlgrens shower så är hon även sångerska i David Hellenius talkshow Hellenius hörna. I förra avsnittet av programmet kunde Hanna avslöja ett och annat om kärlekslivet.

– Det är så kul att se, det känns som att du verkligen har mognat under den här säsongen David. Det är tredje veckan och ännu har du inte skämtat om att jag är singel. Det gör ingenting om du gör det för jag ser det här lite som en Tinder-profil, om tittarna stannar kvar är det som att swipea höger men om de byter och väljer Lasse Kronér är det som att swipea vänster, sa hon då.

Martin Stenmarck om livet med barnen – efter skilsmässan

Men något som Hanna och Martin värnar om och prioriterar i första hand är ju givetvis barnen.

Under premiären av den nya James Bond-filmen No time to die var Martin på plats och med sig hade han den överlyckliga sonen Love. Han vinkade glatt till Hänt och verkade riktigt exalterad över att få vara ute på stan med sin pappa.

MARTIN STENMARCK, LOVE STENMARCK
Martin och Love på röda mattan.

När Hänt pratar med Martin förklarar han att han och sonen är riktigt glada över att få se den nya James Bond-filmen ihop. Döttrarna Ida och Saga befann sig hemma och Ida fick ansvaret att ta hand om sin lillasyster.

Martin berättar nu för Hänt hur det egentligen funkar med varannan-vecka-livet, upplägget som han och Hanna går efter.

– Det funkar bra, det gör det, säger han till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

,

Annons