ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

John Lundviks chock under inspelningen av Sveriges mästerkock VIP

05 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
John Lundvik
John Lundvik är en av deltagarna i Sveriges Mästerkock VIP. I en intervju med Hänt berättar artisten att han blev chockad under inspelningarna av programmet.
Annons
Här är alla deltagare av Sveriges mästerkock VIPBrand logo
Här är alla deltagare av Sveriges mästerkock VIP

John Lundvik, 37, blev ett med svenska folket när han 2019 vann Melodifestivalen med låten Too Late for Love. Efter vinsten fick John representera Sverige i Eurovision Song Contest, där hamnade han på en femte plats.

Sedan hans medverkan i Melodifestivalen och Eurovision har han varit med i Let's dance där han dansade med Linn Hegdal och gjort skådespelardebut i filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, där han spelar sig själv.

John Lundvik i Sveriges Mästerkock VIP 2021

Nu är John aktuell med ett nytt program som kanske inte matchar helt med hans artistkarriär. Han är nämligen en av de sju kändisarna som är med i Sveriges Mästerkock VIP. Förutom John deltar Maja Ivarsson, Claudia Galli Concha, Eric Gadd, Anders Öfvergård, Kalle Moraeus, Kaliffa och Josefine Öqvist. Och juryn består som vanligt av Leif Mannerström, Mischa Billing och Markus Aujalay.

John Lundvik om hans medverkan i programmet

Än så länge är John kvar i programmet och när Hänt hade en intervju med sångaren berättade han om upplevelsen. Det John var mest chockad över var att juryn bedömde kändisarna på samma sätt de gör i den vanliga upplagan av programmet.

Annons

Hänt frågar John om det var något under inspelningarna han inte hade kunnat förvänta sig.

”Att vi skulle bli bedömda genom samma glasögon som proffs kockar”, svarade han då.

Eftersom John fick sitt tredje barn i förra året har han fullt upp där hemma, men som tur var spelades programmet in dagtid vilket passade Johns livspussel.

”Programmet spelades in under dagstid så familjen har inte påverkats av de på ett märkbart sätt. Inspelning på dagen sedan till förskolan för hämtning.”

I Sveriges Mästerkock VIP är det allt från skådespelare till elitidrottare och alla kände inte varandra sedan tidigare. När Hänt frågade John vem han kom närmst under inspelningarna svarade han att han kom närmast Eric Gadd, då de delade många gemensamma intressen.

”Jag skulle säger Eric då vi delar mycket av livets filosofier, musik, smak och matintresse.”

FOTO: TV4, Karolina Henke/TV4

Annons