John Lundvik blir pappa igen

John Lundvik och flickvännen Jotta Martidou väntar sitt tredje barn tillsammans.
Jotta berättar om familjelyckan. ”I augusti blir vi fem”, skriver hon.
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contest
Slå på ljud

John Lundvik, 37, har bråda dagar. Under våren har han svängt sina lurviga på dansgolvet i Let´s Dance i TV4. På fredag får han kämpa om en plats i finalen med danspartnern Linn Hegdal. De övriga kvarvarande deltagarna är skådespelaren Sussie Eriksson och fotbollsprofilen Anders Svensson.

Redan förra året vann sångaren svenska folkets hjärtan när han intog Melodifestivalens scen med låten Too Late for Love. Bidraget tog sig hela vägen till finalen av Eurovision Song Contest och John fick representera Sverige inför hela Europa.

John Lundvik under Melodifestivalen 2019.

John Lundvik under Melodifestivalen 2019.

Nu går John Lundvik mot nya äventyr. Han och flickvännen Jotta Martidou väntar nämligen sitt tredje barn.

John och Jotta har varit ett par i drygt åtta år. De har dottern Naomi, 5, och sonen Michael, 3, tillsammans.

Det var under torsdagen som Jotta Martidou kom med det glada beskedet. På Facebook la hon ut ett inlägg med texten: ”I augusti blir vi fem” och ett rött hjärta och en bild på hennes växande mage som familjemedlemmarna håller sina händer på, rapporterade Aftonbladet först.

Mer tid hemmavid

Som artist har John Lundvik tillbringat en hel del tid på resande fot. För Hänt har han erkänt att Jotta Martidou såg fram emot att tillbringa våren på hemmaplan.
I samband med pressträffen för Let’s dance berättade John om förändringen som programmet medförde för både honom och flickvännen.

– Hon är nog jättelycklig för att nu är inte jag direkt på turné. Nu åker jag från Lidingö till Gärdet och tillbaka. Så jag är inte så långt bort ifrån hemmet, så hon är väldigt glad för det, sa han då och fortsatte:

John Lundvik och Jotta Martidou har varit tillsammans i åtta år.

John Lundvik och Jotta Martidou har varit tillsammans i åtta år.

– Hon tyckte det var jättekul att jag ska vara med och att jag framförallt vågar ta det steget och göra det här eftersom att jag inte har dansat förut.

Med tanke på familjens nytillskott är det förstås extra skönt att ha familjen samlad.

Stort grattis!

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!