LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Lundell om att inte skaffa fler barn med Mikael Persbrandt

04 okt, 2021 
Mikael Einarsson
Sanna Lundell

Sanna Lundell har tre barn tillsammans med Mikael Persbrandt.
Under en frågestund med sina följare hintar Sanna nu om att det kanske inte blir fler.
Kan kännas jävligt konstigt", skriver hon.

Annons
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnorBrand logo
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnor

Journalisten, bloggaren och influencern Sanna Lundell, 42, och skådespelaren, Mikael Persbrandt, 58, har varit ett par i 16 år. Deras relation har varit långt ifrån spikrak. Istället har det stormats en hel del och de har till och med gjort slut ett flertalet gångar, för att sedan hitta tillbaka till varandra igen.

Idag lever Sanna tillsammans med Mikael och deras tre barn på en hästgård i Sorunda – drygt fyra mil söder om Stockholm. Ett liv Sanna drömt om länge.

– Jag började drömma om de här livet för 23 år sedan, redan innan jag förstod att det ens var möjligt att ha det så här. Jag skolkade, kände hopplöshet och tänkte ”ska livet vara så här tråkigt?”, jag längtade efter frihet. Min absoluta dröm har varit att få leva nära hästar, berättade Sanna i en intervju med tidningen MåBra.

Därför lämnade Mikael Persbrandt landet i somras

Tidigare i sommar berättade Sanna Lundell om hur det är att bo ensam på gården under en längre tid, när Mikael var i Danmark och spelade in miniserien Den osannolika mördaren, som handlar om ”Skandiamannen”.

Annons

Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Damark”, skrev Sanna i ett inlägg på sin blogg.

Sanna Lundells sorg efter beslutet med Mikael Persbrandt

Nu väljer Sanna Lundell att vara öppen och ärlig med sina följare igen. Under en frågestund på Instagram berättar hon om huruvida hon lider av åldersnoja.

I sitt svar avslöjar Sanna att hon och Mikael Persbrandt inte är sugna på fler barn i framtiden.

Varpå hon svarade: ”Inte än men det kommer säkert. Jag har hamnat i den här åldern där jag tänker att jag kanske inte ska ha några fler barn, och det kan kännas jävligt konstigt. Att ha varit i expansiv barnafödande fas, nu ska man liksom inte vara det”, skriver Sanna Lundell på Instagram.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Sanna Lundell/Instagram

Annons